Téged most mi bánt?
Figyelt kérdés
Öntsd ki a lelked itt vagy privátban :)2021. jún. 13. 21:22
12/23 anonim válasza:
Van egy munkatársam, aki gyakran nagyon úgy tett mintha akarna valamit tőlem, mostanában ignorál. Jó lenne legalább letisztázni hogy mi volt ez. nagyon nem szeretem a bizonytalanságot :(
13/23 anonim válasza:
Mindig olyan lányt fogok ki akivel nem mukodhet.
16/23 anonim válasza:
Probléma 1: egy egyetemi tárgyból nem úgy teljesítettem, mint magamtól azt elvártam volna. Ezzel pedig lejjebb került az átlagom, mint szerettem volna.
Probléma 2: nagyon tetszett egy (szingli) fiú, és sokáig úgy tűnt én is neki. Hiába nem vagyok ennek a híve, de mégis nyitottam felé 2x is (mármint ilyen első lépés szintű dolog történt), és semmi az ő részéről..
17/23 anonim válasza:
Hogy nem tehetem azt ,amit szeretnék
18/23 anonim válasza:
Hogy elveszítettem egy pasi baratomat, mert narcisztikus es nagyon sokat artott nekem, es nem kene hogy hianyozzon, de hianyzik. Tudom hogy jobb lesz igy de akkoris szornyu
19/23 anonim válasza:
Hjaaj. 23 éves vagyok. Sosem volt még barátnőm. Most megismerkedtem egy lánnyal aki nekem nagyon bejön, és én is bejövök neki (életemben először bejövök valakinek), viszont neki épp van egy barátja. Úgyhogy mostanában ezzel a gondolattal van teli az agyam, hogyha pár héttel előbb ismerjük meg egymást, akkor már összejöhettünk volna. Ezt ő maga mondta. :(
20/23 anonim válasza:
#19- azért ne vedd készpénznek amit mond, ha annyira "bejönnél" neki, màr rég ott hagyta volna a pasit, ez is egy ilyen "vigasztaló szöveg" a lúzer pasiknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!