Miért mennek át a nők az utca túloldalára ha szembe jönnek velem?
Figyelt kérdés
Észrevettem hogy ha az utcán jön szembe velem egy nő, akkor gyakran megesik hogy átmegy a túloldalra mielőtt közelebb érne hozzám. Utána viszont olyan útvonalon mennek tovább hogy felesleges volt átmenni. Mi lehet ennek az oka? Ennyire taszító lennék hogy inkább kikerülnek? 26 éves, vékony / sportos, 190 cm magas, rövid barna hajú, átlagos kinézetű férfi vagyok.2021. jún. 13. 12:38
1/11 A kérdező kommentje:
Ja és hozzátenném hogy férfi sosem csinált ilyet.
2021. jún. 13. 12:40
3/11 anonim válasza:
Visszamennek a te oldaladba, hogy szerinted fölösleges átmenniük?
6/11 anonim válasza:
Valami baj van a külsőddel,meg még csúnyán is nézel rájuk.
7/11 anonim válasza:
Láttad te, hogy ki megy mögötted, lehet azért mennek át. A másik meg honnan tudod, hogy utána merre felé mennek tovább, ha figyeled őket, még szép, hogy elmenekülnek. :D
Viccet félretéve szerintem csak te gondolod ezt. Nem tudom, ha jön valaki velem szembe, nekem teljesen mindegy hogy néz ki, nem is figyelem, ha arra felé van az útvonal, lehet akármilyen nem kerülök miatta.
8/11 anonim válasza:
Egyszerű és most lehet, le fogtok hurrogni, de ez azért van, mert férfi vagy. Vagy férfi vagy ÉS van benned valami, amitől megijednek tőled. Nagyon sok nő átmegy túloldalra, ha sötétben egyedül vannak az utcán és egy (vagy több) férfi szembejön velük.
Talán ha nem lenne ennyi szexuális erőszak nem rettegnének, hogy elkapják őket és a kukában végzik.
9/11 anonim válasza:
Az utolsónak van igaza. Én is nő vagyok, és ha egy férfi jön velem szemben az utcán sötétedés után, és van rá lehetőségem, átmegyek a túloldalra. Nem azért, mert az illető csúnya, vagy veszélyes kinézetű lenne, csak jobb a békesség.
10/11 anonim válasza:
Ugyanaz mint amit a 8-as 9-es ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!