Ki gyűjt retró kártyanaptárakat?
Figyelt kérdés
régen nagy divat volt gyűjteni, de sokszor látom vásárokban, hogy a mai napig árulják őket az ószeresek.
MI értelme van ezen régi reklámok gyüjtésének.
2021. jún. 11. 10:25
A kérdező szavazást indított:
én gyűjtöm őket régóta
nem, nem gyűjtöm őket.
nem, nem gyűjtöm őket, az egészet fölöslegesnek gondolom.
Ha a 3-as lehetőséget fölöslegesnek gondolom, miért is szavazok
Abszolút nem tudom, de okoskodni szeretek.
Gyakran mondják rám, hogy kotnyeles vagyok.
Nem értem miért
de nem is érdekel.
A lényeg, hogy szavazzak.
Ejj öcsém, neked aztán van felesleges időd, hülyeségéket kérdezgetni.
9 szavazat
1/2 Somló Volán Zrt. válasza:
Öregapám annak idején gyűjtötte. Sajnos 2021 decemberében 89 évesen elhunyt. Apukám elkezdte kiselejtezni a házat amiben élt és megtalálta a kártyanaptár gyűjteményét és nekem adta. Magyarul öregapámtól örököltem egy szép gyűjteményt. Semmi pénzért nem adnák senkinek egy darabot sem, mert emlék öregapámról. Max ha majd felnőtt koromban lesz gyerekem és beérik akkor neki odaadnám, de hol van az még? Még csak 16 éves vagyok.
2/2 anonim válasza:
Igazából semmit nincs értelme gyűjteni, de sokan szeretnek gyűjtögetni dolgokat. De ilyenformán elég sok mindennek meg lehet kérdőjelezni az értelmét. A kártyanaptár annyiból érdekes, hogy betekintést nyerhetünk velük a régi időkbe, vagy emlékezhetünk a korábbi évekre. Aztán meg van akinek nosztalgia faktor és egyébként a régi fotók, grafikai megoldások is érdekesek lehetnek. Itt egy weboldal a témában:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!