Miért háborodnak fel az emberek amikor megmondják nekik hogy a covid túlélési esélyei 99,999%-osak a gyerekeknél és a fiatal felnőtteknél?
1, Ez egy tudományos tény
2, Ez egy NAGYON JÓ tudományos tény
Ha ez téged bosszant, ahelyett hogy megnyugatna, akkor a világvége szekta tagja vagy.
"#10, az oltás hosszú távú biztonságosságát is pontosan ennyi adat támasztja alá."
Plusz az összes eddigi ismeretünk az oltásokról. Például aki egy kicsit is ért hozzá, tudja hogy hosszú távú hatás akkor tud kialakulni, ha valamiből rendszeresen juttatsz a szervezetedbe, és hosszú távon halmozódik fel benned egy már káros dózis.
Itt mindenki azt hiszi, hogy most mekkora érveket hozott fel. :D
Az első belinkelt tanulmány teljesen másról szól. :D
A 0.2℅ nem tudom, hogy mennyire reális, de itt van egy másik:
[link] -E szerint 0.04℅ és 0.06℅ között van, ha figyelembe vesszük a más betegségben szenvedőket is és 0℅, valamint 0.02℅ között, ha az egészségeseket nézzük. Persze lehet kifogásolni, hogy nem túl reprezentatív, de ez abból adódik, hogy nagyon-nagyon kevesen halnak bele ebből a korosztályból.
Az oltás szinte mindenkinél okoz valamilyen szintű mellékhatást, életkortól függetlenül, viszont a covid hatása ilyen életkorban elenyésző, így a vakcina veszélyessége/kellemetlensége nagyobb a vírusénál ebben a korosztályban. Ez nem jelenti azt, hogy a vakcina káros, viszont mind a kettőnek eléggé alacsony a kockázata, szinte már elenyésző, ám a vakcina mégis nagyobb tüneteket produkál, még, ha ez a különbség nagyon alacsony is.
14-es vagyok, közben rájöttem, hogy uyganazt linkeltem be és, hogy valóban én értelmeztem rosszul és a 0.2℅ a reális szám, bár egy kissé érdekes, hogy a másik két ezt követő életkor szerinti csoportban is ugyanekkora.
Így egy kicsit már fordul a kocka...
Ha ez az adat igaz, akkor a vírus kockázata valamivel nagyobb az oltásénal, bár elég nehéz összehasonlítani a kettőt. A kényeg, hogy egy egészséges fiatal számára mind a vírus, mind a vakcina megkapása veszélytelen, legalábbis a veszély elenyésző, hisz a 0.2℅ a teljes csoportra vonatkozik, beleértve a társbetegségben szenvedőket is, akikre nagyobb kockázattal jár a vírus.
...".poszt-covid tünetek kínozzák az embereket."
Dehogy kínozza. Csak ugyanazt csinálják a post-coviddal meg a long-coviddal, mint magával a coviddal. Minden tünet ami a világon létezik az most covid. Sőt képes volt a média azt is leírni, "ha nincs tünet az is tünet", röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!