Izgultok, hogy a világ legnépszerűbb, legférfiasabb sportja hamarosan kezdetét veszi a Puskás stadionban, melynek Magyarország ad otthont?
Figyelt kérdés
2021. jún. 10. 10:57
11/15 anonim válasza:
#10 Pedig de🤷♂️..... én se hittem volna, de utánanéztem éy tényleg😱
12/15 anonim válasza:
Csak akkor, ha a Vikátorivics Viktátor mellett ehetem meg a szotyoládámat.
13/15 A kérdező kommentje:
Lehet bohóckodni, de attól még a férfiak közkedvelt sportja a foci.
2021. jún. 10. 17:50
14/15 Micimacko67 válasza:
Kérdező, a bohóckodást te kezdted, mert egy nyomorult kérdést nem tudsz érthetően megfogalmazni!
Csak néhány észrevétel, hogy miért is kezdtünk el szórakozni veled...
Most nem a foci veszi kezdetét (az megy már jó pár éve), hanem a labdarugó EB. Lehet, hogy nem tudod, de itt "csak" 3+1 meccset játszanak...ennek a 4 meccsnek ad otthont a Puskás stadion...
15/15 anonim válasza:
Még hogy nem férfias sport. végülis akármelyik puncimókus végig bír futni kétszer 45percet esőben fagyban forróságban egy meccsen.Nem beszélve a további balesetekről mint hogy felrúgnak vagy pedig aládcsúsznak. Nyilván az a férfias sport ahol ütik verik egymást a sportolók,tiszta középkori felfogás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!