Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok! Ti egy hasonló helyzet...

Lányok! Ti egy hasonló helyzetben osztálykiránduláson hová mentetek volna pisilni?

Figyelt kérdés
Egy gimis osztálykiránduláson egy autópálya pihenőben álltunk meg. A fiúk, és a lányok kb. fele a bokrok közé ment el pisilni, míg a lányok másik része fizetett a mosdóért. Te melyiket választottad volna?

2021. jún. 9. 19:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egy szarszagu, osszehugyozott padloju vece eseten pl meg a pusztaba is leguggolnek. Minden attol fugg. De fizetnek szivesen amugy, ha cserebe be is akarok menni.
2022. febr. 7. 13:11
 12/14 anonim válasza:
Én a bokrot választanám mert az a biztos el lehet bújni közte meg nem kell várni a sorba se.L
2022. febr. 14. 15:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Mindenkinek igaza van, annyit tennék hozzá, hogy a bokorban is te vagy aznap a századik, csak az nem is látszik.

Én fiúként autózás közben olyan helyen szoktam megállni, ahol remélhetőleg én vagyok az első.

Sajnos 50 éves kor felett már nincs pardon, ha lecsúszott egy kávé ásványvízzel, akkor nézni kell az út szélét. Ezt csak arra írom, hogy a több órás kulturális visszatartás nálunk már elképzelhetetlen.

2022. jún. 27. 11:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez valami Michelin csillagos mosdo volt, hogy ekkora kerdes fizetni erte? Ha nincs vece, bokor. Ha van vece, de szaros, hugyos, hanyasos vagy veres, akkor kirohanok es szinten bokor.

De hogy par petak miatt ne vecere menjek, az iskolaskoromban is keptelenul hangzott.

2023. nov. 22. 21:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!