Egy hét múlva lesz a 18-dik szülinapom. Milyen dolgokat tudtok ajánlani amit csak a 18. születésnapom előtt tehetek (még) meg?
Figyelt kérdés
Egy hét múlva leszek meg 18, és életem során egész sok dolgot sínylettem meg csak azért mert a személyimen a dátum x volt y helyett, pedig amúgy teljesen alkalmas lettem volna az adott dologra. (Itt most nem az alkoholra és a szexre gondolok, azokat eddig is ugyanúgy csináltam mint bármelyik másik 18 év feletti.)
Ti milyen dolgokat, programokat, tennivalókat tudtok mondani amit még a hátrálévő egy hétben meg tudok tenni és amit csak 18 éven alul lehet?
2021. máj. 31. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!