Székesfehérváron is vannak herbálosok? Ha igen, hol szoktátok őket látni, mely környéken?
Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 17:44
1/9 anonim válasza:
Szia tes állomáson szokunk leni gyer ha kell dolog majd intezunk neked is menyi kel szolj csak gyere oda aszt mond akik ott vanak hogy a márkót keresed azt majd megyek na koszi csocsumi csa
2/9 A kérdező kommentje:
Nem tartok ilyenre igényt :)
Nem venni akarok, csak érdekel, hogy pesten kívül is ennyire elszaporodtak a herbálosok?
2021. máj. 27. 17:56
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Fehérvár egy iparváros tele prolival, ráadásul azért rejtett erőforrás is van bőven. Persze, hogy van herbárolás.
5/9 anonim válasza:
Aztarohadt... És én még azt hittem hogy Pécs (a szülővárosom) a magyar Chicago...
6/9 anonim válasza:
Pécs, Fehérvárhoz képest egy kulturális fellegvár. Pécsen 8, Fehérváron 2 évet éltem, köszönöm Fehérvárból soha többet.
7/9 anonim válasza:
Mindenhol vannak, miért csatlakozni akarsz hozzájuk, vagy mi?
8/9 anonim válasza:
Remélem, az illetékesek figyelemmel követik az érdeklődésedet.
Hülyegyerek. Igyál vizet, egyél sok gyümölcsöt, sportolj, olvass, művelődj, járj kirándulni értelmes emberekkel.
9/9 A kérdező kommentje:
Már leírtam, hogy nem venni akarok, nem élek ilyen dolgokkal, csak kíváncsi voltam, hogy Budapesten és Pécsen kívül is ennyire elterjedt dolog-e?
2021. jún. 5. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!