Gyakori kérdések.hu 2020 összefoglaló? 😀
Gyakorikerdesek.hu rewind
Mi jó és rossz volt itt 2020-ban, emberek élmények közönség stb Minden?
Ismerkedés kategória: egy csomó az életről lecsúszott faszi próbál ismerkedni, néhA befigyel 1-1 csaj de bűn rondák.
Humor kategória: erőltetett poénok, hülyeségek.
Emberek: vannak kérdések amivel provokálni akarják a népet, véleményezd ezt azt kérdések és néha tényleg van olyan hülye kérdező aki komolyan gondolja a hülyeséget, ezeken szoktam jót nevetni.
Ezt miért nem a szerelőtől/orvostól/állatorvostól kérdezed, ezt miért nem guglizod ki, ez téged miért érdekel, ehhez mi közöd, nem mindegy neked, nyomi vagy, hogy ezzel foglalkozol, troll ez a kérdésed, kamuzol, lusta disznó vagy, miért nem teszel magadért, erről te tehetsz, bezzegén...
A kérdezők leugatása és a válaszolók "tökéletessége" irritál a legjobban.
Én személyesen a kamukat, szokásos trollokat át tudom ugrani, de amikor ébredés után félálomban találok érdekes kérdéseket, amiket megnyitva azt látom, hogy a kérdező gyalázása zajlik...
2020 maximum abban különb, hogy szerintem kicsúcsosodtak ezek a jelenségek.
Amúgy személyesen az volt kellemetlen, hogy valami nagyon fájt nekem, tettem fel kérdéseket, amik arról szóltak, mi mindent meg nem teszek az ügy érdekében, erre válaszok: lusta tetű vagy, így persze, hogy nem sikerül.
Már évek óta nem az igazi.
Régebben lehetett itt jókat beszélgetni, csajokat felszedni (nem is akármilyeneket) stb
Most meg sehol senki értelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!