Mihez kezdjek ha utálom ahogy kinézek? 27F
Üdv a klubban!
Viszont nem értelek... Magas vagy, ami azért elég nagy mázli lányok tekintetében! Minden lány imádja a magas férfiakat!
Irigyellek ezért!
5 vagyok. A mobil ismét kicserélte a szót😡 Azt akartam írni, hogy ha jár vki bulihelyekre, társaságba, akkor szinte kizárt, hogy ne találjon párt.
6ossal vitatkoznék, mert a külső a ffiaknál ugyanúgy elsődleges, mint a ffiaknál a nők külselye.
Mindenki elsősorban a szexuális vonzalom miatt kerül vkivel össze, nem amiért olyan szép a szeme vagy jól kidolgozott a teste. Az összkép a fontos, akinek a kidolgozott testű kell, annak sem mindegy a többi vonás.
Én biztos tudom, hogy ha vki már adottságban nem üt meg egy szintet, akkor lehet bármilyen kedves, humoros, max barátnak fogadják el.
Én 10 évet letagadhatok, de csodálatosan jól élem meg.
Nem gondolnám, hogy a külsőddel van a baj. Csak nem vagy vele megelégedve, ez érződhet a kisugárzásodon.
8,csomó nő nincs megelégedve a külselyével, mégis válogathat a pasik között.
Akiben van nőiesség vagy ffiasság, annak már a külső nem minden.
Azoknak nehéz, akik nem hozzák a saját nemükhöz és korukhoz való elvárt tulajdonságokat.
Mint a kérdező, Vagy amilyen én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!