Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek ha utálom ahogy...

Mihez kezdjek ha utálom ahogy kinézek? 27F

Figyelt kérdés
Már abban a korban vagyok, hogy nagyon esedékes lenne egy párkapcsolat kialakítása, de egyszerűen nem tudok túllépni azon ahogy kinézek. Az arcom egyáltalán nem férfias, úgy nézek ki mint egy kamasz (18-20 évesnek szoktak tippelni), a testalkatom minden erőlködés, edzés ellenére is borzalmas, főleg a lábaim vékonyak ami rohadt nevetséges látványt kelt mivel 190 cm magas vagyok. Nem tudom mit tehetnék, a kitartó edzésen kívül nem jut eszembe más, de ha így halad kicsúszok abból a korból amíg esélyem van tartós párkapcsolatot kialakítani.
2021. máj. 26. 16:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Ha nekem sikerült párt találni, akkor neked is fog, de ne így állj hozzá. Nekem pl vitiligom van kezemen arcomon is, ami igencsak feltűnő betegség, ja és gyógyíthatatlan. De nem fertőző meg ilyesmi. Örülj neki, hogy magas vagy amikor ismerkedtem mindig az volt a bajuk hogy csak 175 vagyok. Egy ideig ne görcsölj rá, hogy barátnőt akarsz, sőt ne akarj és akkor lesz, nálam bejött.
2021. máj. 26. 17:04
 2/13 anonim ***** válasza:
63%

Üdv a klubban!

Viszont nem értelek... Magas vagy, ami azért elég nagy mázli lányok tekintetében! Minden lány imádja a magas férfiakat!

Irigyellek ezért!

2021. máj. 26. 17:06
 3/13 A kérdező kommentje:
Önmagában semmit nem ér a magasság. Ha nem vagy magas, akkor azt mondják az a gond. Ha meg magas vagy, akkor legyél izmos, mert a vékony nem tetszik nekik. De még legyél jóképű is..
2021. máj. 26. 17:09
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
Nem a külsőddel van a baj, hanem az önbizalmaddal. Nekem kifejezetten bejön egy vékony, szikár 190-es. Minden külsővel lehet tetszeni, néha kifejezetten ronda nővel vagy férfival enyeleg a párja, én meg nem értem, hogy mit eszik ezen.
2021. máj. 26. 17:09
 5/13 anonim ***** válasza:
23%
Szoktál bulihelyekre járni? Covid előtt? Mert ha nem, akkor vétózni járj, ott lehet párt találni. Ha jársz és nem jött össze,- ahogy nekem sem,-akkor tényleg unszimpatikus vagy külsőre.
2021. máj. 26. 17:24
 6/13 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem sem a küldődön múlik, hanem azon, hogy szerethető-e a személyiséged. Nekem a hosszú szőke hajú pasik jöttek be, a férjem mégis rövid, barna hajú :))) Nyilván ez személyisegfüggő, de nekem fontosabb, hogy jókat röhögjünk :)))) És tényleg úgy van, ahogy írta valaki, hogy akkor történnek meg a dolgok, amikor nem akarod, nem számítasz rá, nyugi, csak ne görcsölj :)
2021. máj. 26. 17:58
 7/13 anonim ***** válasza:
7%

5 vagyok. A mobil ismét kicserélte a szót😡 Azt akartam írni, hogy ha jár vki bulihelyekre, társaságba, akkor szinte kizárt, hogy ne találjon párt.

6ossal vitatkoznék, mert a külső a ffiaknál ugyanúgy elsődleges, mint a ffiaknál a nők külselye.

Mindenki elsősorban a szexuális vonzalom miatt kerül vkivel össze, nem amiért olyan szép a szeme vagy jól kidolgozott a teste. Az összkép a fontos, akinek a kidolgozott testű kell, annak sem mindegy a többi vonás.

Én biztos tudom, hogy ha vki már adottságban nem üt meg egy szintet, akkor lehet bármilyen kedves, humoros, max barátnak fogadják el.

2021. máj. 26. 18:37
 8/13 anonim ***** válasza:
78%

Én 10 évet letagadhatok, de csodálatosan jól élem meg.

Nem gondolnám, hogy a külsőddel van a baj. Csak nem vagy vele megelégedve, ez érződhet a kisugárzásodon.

2021. máj. 26. 18:38
 9/13 anonim ***** válasza:
13%
Járj el prostizni, a nőket meg hagyd!
2021. máj. 26. 19:40
 10/13 anonim ***** válasza:
61%

8,csomó nő nincs megelégedve a külselyével, mégis válogathat a pasik között.

Akiben van nőiesség vagy ffiasság, annak már a külső nem minden.

Azoknak nehéz, akik nem hozzák a saját nemükhöz és korukhoz való elvárt tulajdonságokat.

Mint a kérdező, Vagy amilyen én.

2021. máj. 26. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!