Mi volt a legjobb és a legrosszabb dolog, ami ma történt Veled?
Legjobb: kimentem sétálni egy kicsit a családommal a jó levegőre egy közeli és megszokott helyre.
Legrosszabb: az említett helyen, ami egy nagyobb, füves-parkos terület, ahol ált. sokan szoktak sétálni, játszani, mozogni, ma nem mertük beengedni már az ovis gyereket, hogy labdázzunk, mert nem vágták le a füvet mostanában, és valószínűleg ekkora fűben már marha sok kullancs is van, de helyette hülye sárga táblákat raktak ki, hogy most már a méheknek viszint jajj de jó lesz, hogy a gazt, meg a füvet porozhatják össze-vissza; és ettől az egész gondolatkörtől és vonatkozásaitól rettentő dühös lettem.
Rossz: sokat kellett reggel sorban állnom ügyintézésre.
Jó: vettem magamnak virágot, és most szép illatos a nappali.
Jó dolog: Két napja ki sem mentem a házból, ma végre kimentem, szép tavaszi idő volt, meleg, és nem kellett végre maszk, úgyhogy jó mélyeket szívtam a friss levegőből, és nézegettem az emberek maszktalan arcát, és nagyon jó volt látni őket. A boltban is jó zene szólt, és nem voltak sokan sem.
Rossz dolog: Osztályfőnököm beírta, hogy a vizsgára nyolcra kell beérnem, nem tízre, mint két héttel ezelőtt, és én azt nem tudom megoldani, ezt jeleztem is neki, de nem igazán érdekli.
Másik rossz: Hívtak egy lehetséges munkahelyről, nagyon szimpatikus volt a közvetítő is, meg a város is, de sajnos nagyon kevés a fizetés, így vissza kellett utasítanom.
Jo: a fiam
Minden más egy nagy kalap sz@r
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!