Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mi alapján igazolto...

Lányok! Ti mi alapján igazoltok vissza egy fiút facebookon, akit nem ismertek és még a nevét sem hallottátok még soha életetekben?

Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Én sose igazolok olyat vissza akit nem ismerek. Ha ismerkedni akar úgyis rámír
2021. máj. 22. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Ha nincs közös ismerős és nem is szimpatikus kép alapján, akkor biztos nem. Ha van több közös ismerős, de nem ismerem konkrétan, akkor vissza szoktam igazolni. Ha nincs közös ismerős, de nagyon szimpatikus, akkor igen.
2021. máj. 22. 15:49
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát a közös ismerősökön keresztül az még nem derül ki, hogy az illető vajon milyen ember, mert azok nem ő, hanem csak a közös ismerősök.

A képei és a tartalmak, amiket megoszt az jobban hatásosabb.

2021. máj. 22. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Oké de én azért szoktam visszajelölni ha van sok közös ismerős, mert nem akarok bunkó lenni. Általában munkatársak szoktak lenni, akik más részen dolgoznak és nem találkoztunk, de akkor is egy helyen dolgozunk. Nem fogom őket elutasítani. A másik ami előfordul, a közös baráti kör. Őket sem fogom elutasítani, mert ha több olyan ember is van, akit ismer és én is, akkor az már jelent valamit, biztos nem egy seggfej az illető. Legalábbis én így gondolkodok.
2021. máj. 22. 16:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Max ha nagyon tetszik a foto, barki legyen is rajta.

De rossz hir, volt mar olyan pillanatom, hogy azert jeloltem vissza valakit, akit kesobb eltavolitottam, mert olyan hangulatomban voltam, hogy egy bizonyos valakit szerettem volna vonzani, es affele magikus jelnek tunt, hogy hirtelen eszrevettek, kerestek. De ok nem voltak fontosak, pusztan egy babonahoz adtak alapot.

2021. máj. 22. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!