Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hamarosan teljes egészében...

Hamarosan teljes egészében visszatér a korlátozásmentes élet - Ennek mind örülünk?

Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 10:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Én maximálisan örülök neki,remélem mostmár be fejezik ezt és szeptemberben nem lesz újra zárás.
2021. máj. 22. 10:29
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Az én életem eddig sem korlátozták le a korlátozások egyáltalán, nem jártam hajnalonként az utcán meg hasonlók, szóval nincs minek örülnöm, nem változott semmi.
2021. máj. 22. 10:32
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
#1: Szerintem nem lesz szeptemberben már ilyen nagy lezárás. Az emberek többsége be van oltva. Valami nagyon durva mutánsnak kéne jönnie, hogy a tavalyi állapot jöjjön vissza.
2021. máj. 22. 10:36
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

Én nem. Nem okoz számomra örömet, hogy sok embernek ez nem volt jó, de nekem sokkal nyugodtabb volt az életem, amikor életben voltak a korlátozások. Az egyetlen, amivel én sem tudtam megbékélni, az a maszk volt, - de az sem tartozott a lehetetlen küldetés kategóriába.

Nekem viszont nem hiányzik esténként a sok eszét veszített barom randalírozása az utcákon úgy, ahogyan a gyorsulási versenyek sem.

2021. máj. 22. 10:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se hiányzik különösebben. Az elmúlt évben tök jól éltem home officeban, nem kellett bejárkálással elcseszni az időt meg a pénzt reggel meg este, nem volt ott a főnök stb.

Másrészt meg a korlátozások eddig se korlátoztak semmiben kb., viszont magamat korlátoztam, hogy nem mentem sehova vonattal, busszal, csak kocsival ha kellett, hogy lehetőleg ne kapjam el ezt a szrt.

Ez a része hiányzott a régi életnek, de ez meg nem a korlátozások miatt van, magamtól nem mentem.

2021. máj. 22. 11:03
 6/11 anonim ***** válasza:
68%

Én alapból is itthon dolgozom szabadúszóként.

De a színházat várom:)

2021. máj. 22. 11:33
 7/11 anonim ***** válasza:
8%

Milyen korlatozasmentes elet?

Szerintem koztudott, hogy eddig kb mindenki szart bele a korlatozasokba.

Baratok, haverok, szeretok nem talalkozgattak szerinted?

Bulik nem voltak?

Boltba nem lehetett jarni?

Parkba nem lehetett jarkalni?

Max a vendeglatosoknak volt szar mert be kellett zarniuk. De aztan attertek kiszallitasra, es akkor ugyanugy lehetett azt a kajat enni meg ilyenek.

Milyen korlatozas? Ez csak egy szo, semmi tobb. Mindenki szarik es szart bele.

2021. máj. 22. 11:48
 8/11 anonim ***** válasza:
1%
Örülök, és remélem soha vissza se jön. Sőt az oltási igazolványt, meg ezeket a qva teszteket is elfelejthetnék már. Nyaralni se lehet normálisan...
2021. máj. 22. 11:57
 9/11 anonim ***** válasza:
56%
Én várom. Buliznék már egy jót a barátaimmal. Alig várom, hogy ne kelljen mindig visszaszaladni a kocsiba a maszkomért (még ennyi idő után is mindig elfelejtem). Szeretnék utazni, szállást foglalni, konditerembe járni, étterembe beülni, strandolni, fürdőbe menni, stb. Mindezt anélkül, hogy arra kellene figyelnem, hogy az adott helyen éppen milyen korlátozó szabályok vannak.
2021. máj. 22. 13:16
 10/11 anonim ***** válasza:
77%
mert volt korlátozás? Kb semmit nem tapasztaltam belőle.
2021. máj. 22. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!