Hamarosan teljes egészében visszatér a korlátozásmentes élet - Ennek mind örülünk?
Én nem. Nem okoz számomra örömet, hogy sok embernek ez nem volt jó, de nekem sokkal nyugodtabb volt az életem, amikor életben voltak a korlátozások. Az egyetlen, amivel én sem tudtam megbékélni, az a maszk volt, - de az sem tartozott a lehetetlen küldetés kategóriába.
Nekem viszont nem hiányzik esténként a sok eszét veszített barom randalírozása az utcákon úgy, ahogyan a gyorsulási versenyek sem.
Nekem se hiányzik különösebben. Az elmúlt évben tök jól éltem home officeban, nem kellett bejárkálással elcseszni az időt meg a pénzt reggel meg este, nem volt ott a főnök stb.
Másrészt meg a korlátozások eddig se korlátoztak semmiben kb., viszont magamat korlátoztam, hogy nem mentem sehova vonattal, busszal, csak kocsival ha kellett, hogy lehetőleg ne kapjam el ezt a szrt.
Ez a része hiányzott a régi életnek, de ez meg nem a korlátozások miatt van, magamtól nem mentem.
Én alapból is itthon dolgozom szabadúszóként.
De a színházat várom:)
Milyen korlatozasmentes elet?
Szerintem koztudott, hogy eddig kb mindenki szart bele a korlatozasokba.
Baratok, haverok, szeretok nem talalkozgattak szerinted?
Bulik nem voltak?
Boltba nem lehetett jarni?
Parkba nem lehetett jarkalni?
Max a vendeglatosoknak volt szar mert be kellett zarniuk. De aztan attertek kiszallitasra, es akkor ugyanugy lehetett azt a kajat enni meg ilyenek.
Milyen korlatozas? Ez csak egy szo, semmi tobb. Mindenki szarik es szart bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!