Miért kellett Bochkort hívni a Retro Rádióba?
Most komolyan, ez kell ennek a népnek? Nem elég, hogy egy egoista, öntelt, beképzelt, flegma ember, de konkrétan a nagy semmirő tudnak beszélni és röhögni.
Igazán eltűnhetne már a süllyesztőben!
Kérdem én, mit lehet ebben szeretni?
Ha kicsit nyers volt kérdésem azok szempontjából, akik szeretik, akkor elnézést, de magyarázzák meg, miért szeretik.
Eddig egyetlen egy ismerősöm se mondta, hogy szereti.
Igazad van.
A legidegesítőbb, hogy borzasztóan tájékozatlan, egyszerű ember és hogy dögunalmas semmilyen témákról heherésznek órákon át.
11:
"Engem szórakoztat a műsora,más meg nem érdekel."
annyira nem érdekel más, hogy itt vergődsz amiatt, hogy vkinek nem tetszik:D istenem...
"Manapság már millió lehetőség van,lehet válogatni,mit hallgasson az ember."
az gondolom, eszedbe sem jut, hogy valaki a munkahelyén kénytelen elviselni.
"És eszembe nem jutna mondjuk fikázó sms-t küldeni nekik,egyszerűen csak nem hallgatom. "
nem, te viszont a kérdezővel kötekedsz, mert nem tudod elviselni, hogy nem szereti, igazad van, ez teljesen más! ha az ostobaság fájna, ordítanál.
Szerintem sokat elmond a magyarok igénytelenségéről, hogy ez a buta, öntelt vénember még mindig milliókat kereshet, a sok észkombájn meg röhög a bunkóskodásaikon.
Sajnos nekem is munkahelyemen kell hallgatni, és elképesztő, hogy ezt az idétlenkedést sokan szeretik. Bochkor egy pénzes proli, semmi több.
2023-ban képes azzal poénkodni, hogy nem érdekli a környezetvédelem, múltkor megint a bicikliseket szidta, mert zavarta, hogy behajthatnak egyirányú utcába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!