1/14 anonim válasza:
Vicces hangzású, ma már totál ismeretlen.
Ha arról van szó, inkább ne.
3/14 anonim válasza:
Érdekes...sose hallottam még.
Nem tetszik amúgy. (Bocs mindenkinek, akít így hívnak)
6/14 anonim válasza:
Ha egy mókás történetet írnék, esetleg így nevezném el az egyik szereplőt.
Na de saját gyerekem egy életen át ezzel éljen?????
Nem akarom megszívatni!
7/14 anonim válasza:
Ha nem akarod hogy úgy becézzzék, hogy Juk, vagy Jukocska :D, akkor inkább ne. Hidd el sok kellemetlen helyzettől óvod meg őt mert a gyerekek gyakran kegyetlenek ilyen téren.
El se tudom képzelni, hogy dédnagymamámat mennyi gyerek, fiatal, vagy felnőtt cikizhette, vagy ugrathatta, mikor megkérdezték a nevét.
Pláne ha még vissza is kérdeznek, hogy maga Terhes?
8/14 anonim válasza:
Én mondjuk poénból mondhatnám, hogy:
A dédnagymamám az volt. Én nem. :)
7-es vagyok.
9/14 A kérdező kommentje:
Csak egy kérdés volt. Szó sem volt arról, hogy így nevezzem el akár a gyerekemet, akár az állatomat. Amúgy szerintem is vicces. Azért kérdeztem.
2021. máj. 19. 14:14
10/14 anonim válasza:
azt se tudom eldönteni hogy női vagy férfi név, de nekem inkább férfinévnek hangzik. szörnyű, nem adnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!