Részeg öngyilkos hajlamok?
Elsősorban szeretnék elbézést kérni, azoktól akik olvassák mindezt. Tudom hogy holnap megbánom hogy emgírtam, aztán ismét visszaesetm.
Röviden a történet, 17 éves korom óta alkoholista vagyok, úgy lezdődött, hogy a családi hátterem miatt nincsenek anyagi gondjaim, így szinte bármit megvehetek magamnak.
Szóval a lényeg, gyerekkoromban 17 éves koromi csúfoltak egy testi hátrányom miatt, akkor plasztikáztattam, addig úgy voltam, hoy a lényok rm sem néznem, de bevállaltam a műtétet, hogy a lányknál sikeres lehessek, de sajnos hiba, udvariasság nem volt épp jó dolog a lányg szempontjából hiába őróbáűlkoztam, tisztelettel, udvarolbni lányoknak.
Egyetlen vágyam volt, hogy párom legyen, bevállaltam a műtétet,. pedig a tűtől is félek, de hiába próbálkoztam, a láynok elkerültek.
Próbáltam kedves lenni, udvarolni, de mindig le voltam koptatva pedig csak szeretetre vágytam és viszonoztam is volna, de nem jött össze soesem.
17 voltam, akkor volt a műtét, a tűtől is féltem, de bevállaltam, pedig az egész arcom átszabták, nagy volt az orrom genetika, csufoltak miatta, talán ez rontotta wel a gyerekkorom.
Megvolt a mütét, volt egy gyerekkori szerelmem aki nagy erő volt, hogy midnezt megtegyem, de a mütét után mikor beszéltem vele azt mondta, hogy csak mint barát tud ám tekinteni.
Összetörtem telejsen.
Próbáltam eröt gyüjteni a külsöm már rendben volt de mégsem éreztem ugy hogy be tudnéák ilyleszkedni, amgányos voltam mindig.
Elképzeltem mindazt amit az ismerösök megkaptak, bulik, kapcsoaltok, szerelem, számomra mindez nem létezett.
Aztán 17 évesen ugy gondoltam a másik szerelemembe a vasutba temetkezem, esti érettségire jelentkeztem, hogy jelentkezhessek a mozdonybezetöi képzésre.
Az esti érettségi sikerült viszon közben jelentkeztek oxlyan dolgok ami egészségügyi tekintetben ellehetetlenítették a dolfot, a vesém és az epém 27 ávesen telejesen tönkre van.
Nem marat semmi célom az életben a családi hátterem sajnos olyan hogy anyilgilag nincs gondol, így megvehetrm amit akarok, napi 1 liter vodka és 6-9 sör fogy el, leiszom amgam alszom, felkelek és ujra indul midnez.
Közben szomorkodom, szeretnék egy jobb élett de mindig érzem, hog a halál felé haladok az epém és a veésm egyre jobban megy tönkre, de muszáj az idegeim topmpinatin.
tUDOM REGELRE EZ A KÉRDÉS IS TÖLÉSRE KERÜÖL ILLETVE ÉN IS ELFELEJTEM AZ FELHASZNÉLÜNEVET ÉS A JELSZÜT AMIVEL AZ OODALRA REGISZRÁLTAM
De könyörgöm nektekt ajánjatok egy oldat vagy mkórházat vagy bármit ahva jeléentkezhetnék és normális életet élhetnék végre. 27 vagyok, 10 éve az alkohol rabságában, hogy találhatnák végre valami megolst, az se zavat, ha korházba kerülók csak végre legyen vaami öröm az életemben.
Igyekszem olvasni amit irtok, taln enm tölik de hátga van javaslat.
Fogod magad, azonnal bemesz a teruletileg illetekes pszichiatriai osztalyra es elmondod nekik a problemadat (felteve ha van TB-d, bar miert ne lenne ha anyagilag el vagy engedve).
Valoszinuleg a zart osztalyon kotsz ki, de ezt epito jelleggel mondom.
Vannak olyan esetek amikor ez szukseges, es ebben az esetben szukseges.
Kapni fogsz gyogyszereket is. Beszelni fogsz pszichologussal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!