Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valóban ennyire meg kellene...

Valóban ennyire meg kellene bíznom az oltásban?

Figyelt kérdés
[link] Ugyebár tudtommal a 24.hu nem konteós, laposföldhívő híroldal. S ezek után én bízzak meg ebben a Pfizerben? Az emberek ennyire nem néznek utána dolgoknak, mielőtt másba bele állnak, mert nem oltatja be magát?
2021. máj. 19. 00:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
28%

#9 Édes istenem ilyen k.urva hülyének lenni....

Egyszer próbálja a lakosság ostobább felé használni a pár működő agysejtjét, és akkor is pont a normális gondolkodás ellenkezőjére.

A Pfizer vakcina mögött áll az egész tudományos világ. Az fda, akik ugye szerinted teljesen haszontalanok, de emellett az orvosok, virulógusok, a who - mindenki.

Kik állnak a huuu de mélyen gondolkodók csapatában, akik még véletlenül sem birkák, hanem ravaszabbak a csúnya vakcinásoknál? A gyk fórumozók? Na ne viccelj már bmeg. Ha csak azért indítottad be a kis agyadat hogy átláss ezen a mélyre ható illuminati vakcina konteon, akkor jobban járnál ha inkább kikapcsolnád.

2021. máj. 19. 01:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Most én is elképzeltem egy világot, ahol a korona ellen viagrát adnak. 😂

Amúgy nem igazán értem a kérdést.

2021. máj. 19. 07:45
 13/13 anonim ***** válasza:
#11, én elhiszem neked, hogy ahonnan te jössz, ott úgy tûnik, hogy egy öltönyös, fehérgalléros úr az atyaúristen, akinek minden szava szentírás. Maradj is meg ebben a tudatban. Nem lehet mindenki elég erõs, hogy szembenézzen a ténnyel, hogy fehérgalléros pszichopatáknak pont annyit ér egy ember élete, mint a borsodi cigányoknak, akik 200 forintért és egy zsák hagymàért vernek agyon öregeket. Vannak, akik jó helyre születnek és kifinomult módszerekkel élhetik ki a pszichopata hajlamaikat másokon, a pénz nem tesz senkit szentté.
2021. máj. 19. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!