Puzsér Róbert nőgyűlölő?
Puzsér közszereplőkről fogalmaz meg véleményt. Azt minősíti, amit az adott személy közvetít, amilyen hatást gyakorol az általuk képviselt tartalmat befogadókra.
Szerintem ez hasznos dolog, lévén a magyar társadalomnak csak nagyon kis része képes kritikus gondolkodásra. Ő ezt az űrt igyekszik betölteni, és "rendet tenni a fejekben" - ahogyan azt ő is megfogalmazta.
Azért mert a hülye, férfigyűlölő feministákat utálja, nem nőgyűlölő.
A feministák amúgy sem nők, hanem valami leszbikus torzszülöttek.
Mondjuk úgy hogy olyan stílusban beszél a nőkről, és olyan dolgokat tart a nemekkel kapcsolatos igazságoknak, amikkel az átlag férfiak nem találnak problémát.
Ez természetesen NEM azt jelenti, hogy nincs vele probléma, sőt. Az esetek nagy részében kritikusnak kell lenni azokkal a nőkkel kapcsolatos véleményekkel amikkel a férfiak többsége egyet tud érteni, mert az ilyenek már messziről bűzlenek.
Puzsér mindenképpen szexista, de nem hiszem, hogy nőgyűlölő lenne. Mert van különbség a kettő között. Lenézhetsz valakit, és hiheted, hogy jobban ismered, mint ahogy ő ismeri magát, ez pedig még nem jelenti azt, hogy gyűlöletetben forr a véred a puszta látványától.
Amúgy meg nem követem Puzsér karrierjét manapság, de azt tudom, hogy egy időben már-már gyomorforgató hangvételű írásokat írt nőkről (a szűzkurvás megragadt bennem), írt egy elsőre abszolút mézes-mázas hangvételűnek tűnő nyílt levelet a "lányának" kb arról, hogy jobb, ha tudja a helyét, és a legrosszabb amit tehet az az, ha húzza a férfiak agyát. Plusz egy időben szokása volt vitákra menni feministákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!