Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Puzsér Róbert nőgyűlölő?

Puzsér Róbert nőgyűlölő?

Figyelt kérdés
Elég sokan támadják ezzel főleg női/feminista kommentelők bizonyos posztjai alatt. Én nem látom így, mert bár sokszor nagyon határeset amiket mond, de mégis mindig csak adott nőket minősít, nem a teljes női nemet. A feministák szerintem amúgy sem képviselhetik a nők egészét, csak a maguk 1%-át vagy annyit sem legfeljebb. De az, hogy luxus Vivient támadja nem egyenlő szerintem azzal, hogy a teljes női nemet támadja, főleg hogy a női nemre nem is jellemző például anblock, hogy golddigger lenne, meg veretne a vagyonával. Ahogy Berki Krisztiánt ha támadja akkor sem kapja meg, hogy férfigyűlölő, akkor miért nőgyülölő, ha egy adott nőt támad, legyen az akár egy feminista? Vagy elég ehhez a bélyeghez már az is, ha nem ért egyet a feministákkal?

2021. máj. 17. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Puzsér közszereplőkről fogalmaz meg véleményt. Azt minősíti, amit az adott személy közvetít, amilyen hatást gyakorol az általuk képviselt tartalmat befogadókra.

Szerintem ez hasznos dolog, lévén a magyar társadalomnak csak nagyon kis része képes kritikus gondolkodásra. Ő ezt az űrt igyekszik betölteni, és "rendet tenni a fejekben" - ahogyan azt ő is megfogalmazta.

2021. máj. 17. 19:18
 2/9 anonim ***** válasza:
45%
Nőként szerintem nem az :) általában akkor minősíted a másikat egy vitában, hogyha nem tudsz mással válaszolni.
2021. máj. 17. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:
38%
Eleve nem értem mi értelme van puzsérnak. Őt ezért fizetik hogy fikáz mindenkit? Nálunk az utcában az öregasszonyok ingyen csinálják ugyanezt kicsiben :D Nem tudom miket mondott berikről de pont ma láttam egy cikket hogy vasvári vivient ekézte hogy milyen plasztikázott. Nem értem hogy miért cikk értékű az ő véleménye bárki másról. Mármint értitek most mi a baj azzal ha plasztikás az arca vagy a teste? Ő ettől rosszabbul alszik? :D nem tudom hogy vivien csinált e bármi botrányosat vagy bűntettet mint berki pl. Mert azt megértem ha amiatt leszólva hogy büntető fékezik, adót csal vagy bármi. De most komolyan a feje miatt? Ennyi gondja van puzsérnak hogy más pofáját firtassa? :D
2021. máj. 17. 19:29
 4/9 anonim ***** válasza:
23%

Azért mert a hülye, férfigyűlölő feministákat utálja, nem nőgyűlölő.

A feministák amúgy sem nők, hanem valami leszbikus torzszülöttek.

2021. máj. 17. 19:30
 5/9 anonim ***** válasza:
67%

Mondjuk úgy hogy olyan stílusban beszél a nőkről, és olyan dolgokat tart a nemekkel kapcsolatos igazságoknak, amikkel az átlag férfiak nem találnak problémát.

Ez természetesen NEM azt jelenti, hogy nincs vele probléma, sőt. Az esetek nagy részében kritikusnak kell lenni azokkal a nőkkel kapcsolatos véleményekkel amikkel a férfiak többsége egyet tud érteni, mert az ilyenek már messziről bűzlenek.

Puzsér mindenképpen szexista, de nem hiszem, hogy nőgyűlölő lenne. Mert van különbség a kettő között. Lenézhetsz valakit, és hiheted, hogy jobban ismered, mint ahogy ő ismeri magát, ez pedig még nem jelenti azt, hogy gyűlöletetben forr a véred a puszta látványától.

Amúgy meg nem követem Puzsér karrierjét manapság, de azt tudom, hogy egy időben már-már gyomorforgató hangvételű írásokat írt nőkről (a szűzkurvás megragadt bennem), írt egy elsőre abszolút mézes-mázas hangvételűnek tűnő nyílt levelet a "lányának" kb arról, hogy jobb, ha tudja a helyét, és a legrosszabb amit tehet az az, ha húzza a férfiak agyát. Plusz egy időben szokása volt vitákra menni feministákkal.

2021. máj. 17. 21:20
 6/9 A kérdező kommentje:
5: az azért remélem nem negatívum, hogy vitákra ment feministákkal. Normális világban az lenne az alap, hogy leülünk és megméretjük az álláspontunk igazságát.
2021. máj. 18. 01:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez így van....

(#1 voltam...)

2021. máj. 18. 01:28
 8/9 anonim ***** válasza:
90%
Nőgyűlölőnek nem nőgyűlölő, de az "én jobban ismerem a természetedet, mint te a sajátodat" mentalitása nekem is szemet szúrt. Túlságosan archetípusokban akar gondolkozni, nem az egyénre, nem a hús-vér emberre koncentrál. De ez szerintem nem csak a nőkkel kapcsolatos megnyilvánulásaiban érhető tetten, mindig elvi síkra tereli a diskurzusokat.
2021. máj. 18. 01:44
 9/9 anonim ***** válasza:
41%
Ennek az idiótának konkrétan mindenkivel van valami baja. Eltűnhetne már a képernyőről az irritáló sznob stílusával együtt
2021. máj. 20. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!