Lehet aludni ipari hallásvédővel?
Figyelt kérdés
Konkrétan olyan hangos helyen élek, ahol egy ipari tevékenység folyik közvetlen alattam. Költözés nem opció, viszont aludni sem tudok 2-3 óránál többet, mert folyamatosan megy az üzlet, maradjunk annyiban, hogy az öngyilkosság határán vagyok, de a törvény őket védi. Füldugó nem segít, szóval ilyen hallásvédő fejesen gondolkodtam. Te alszol ezekben? Tudsz is?2021. máj. 17. 08:54
A kérdező szavazást indított:
Igen, lehet, nem vészes
Igen, de ordenáré kényelmetlen
Nem, aludni sajnos lehetetlen bennük
7 szavazat
1/5 anonim válasza:
Aludtam már fülesben, szóval lehet. Jó nagy puha párnád legyen, hogy oldalt is tudj feküdni. Ha az se elég tegyél be füldugót is, munkavédelmiset.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor bemegyek az obiba, rákérdezek.
2021. máj. 17. 09:24
3/5 anonim válasza:
Te vagy aki alatt pékség van és ezért a lépcsőházban akartál aludni?
4/5 anonim válasza:
Ha még nem voltál akkor ne az OBI-ba menj, hanem olyan helyre ahol normális munkavédelmi cuccokat árulnak.
5/5 anonim válasza:
De durva! Nekem zajos szomszéddal volt gondom, de képtelen voltam füldugóval otthon lenni, és nagyon megviselt az az időszak. Ha még nem oldódott meg azóta, mióta ezt írtad, kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!