Hogyan menekülhetnék el a saját fejemből?
Figyelt kérdés
Iszonyúan félek. Senkit nem érdekel. Van gyógyszerem. Nem megoldás. Nem tudom mitől. Mi baj velem. Nincs hova menekülnöm. Nem tudom mit csináljak. Belefáradtam.2021. máj. 14. 15:31
1/2 anonim válasza:
Pszichológushoz vagy pszichiáterhez jársz? Szeretnél meggyógyulni? Mit teszel annak érdekében, a gyógyszeren kívül, hogy rendbe gyere?
2/2 anonim válasza:
Segítenék, de kevés az infó. Van okod félni? Meg lehet szüntetni ezt az okot? Vagy generalizált szorongásod van? Rengeteg technika van a szorongás enyhítésére. Az egyik legjobb a figyelem elterelés. Amikor letettem a nyugtatókat, brutál szorongásaim, pánikrohamaim voltak, én pl mesefilmeket néztem. Na most képzelj el egy 190 centi magas, 110 kilós férfit, aki teljes odaadással nézi a Jégvarázs című animációs mesét.:) Vagy pl sokat sétáltam, az is segített. Tudatosítsd magadban, hogy a szorongás ugyan baromi kényelmetlen, de nem fog megölni. Csak hormonok + az idegrendszer feszültsége. Hagyd figyelmen kívül, lazíts, kösd le magad valamivel. És ha van gyógyszered azt is szedjed rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!