Oltásellenesek tudnak mutatni egy olyan oltást, aminek káros a hosszútávú hatásai lettek és ezért visszavonták? Miért pont ennek a vakcinának lennénk ilyen hatásai?
Figyelt kérdés
2021. máj. 13. 19:36
11/16 A kérdező kommentje:
Ha hosszútávon veszélyes valami akkor igen arról hal az ember ha szakmában van és én abban vagyok...
2021. máj. 13. 20:49
12/16 anonim válasza:
Dehogy vagy te abban :D és az ember nem hal
13/16 anonim válasza:
"egy olyan oltást, aminek káros a hosszútávú hatásai lettek és ezért visszavonták?"
Ööö, AstraZeneca?
14/16 A kérdező kommentje:
13. Sok országban van még, végül nem vonták vissza, valami rövid távú mellékhatás a vérrög képződés
2021. máj. 14. 06:40
15/16 Tanácstalan_lány válasza:
Tudomasom szerint magán a technológian, vagyis az rns alapú oltás előállításán már elég reg kísérleteznek. Akkor kezdtek talan meg komolyabban, amikor közel keleten volt a Mers járvány 2012-ben,tehát minimum 9 éve.
16/16 anonim válasza:
Nekem rengeteg sok, egyetemet vegzett!! buta ismerosom van. Olyanok, akik konnyen bedolnek a konteoknak. Veluk nem lehet sajnos mit kezdeni. Hiaba meselem, hogy megkaptam a Pfizer oltast, es alig volt tunetem. Ők mar most elkonyveltek engem meddonek, illetve félnek velem talalkozni, mert szerintuk en terjesztem a virust, es ok a vedtelenek. Hat mondom, talan oltatni kene, es akkor nem pattognanak, hogy sehova se tudnak menni. :D Szanalam, hogy vannak, akik inkabb lemondanak a Covid elotti eletukrol, csak hogy ne kelljen egy rohadt kis apro tuszurast elviselniuk.
Amugy ezen meg most is nevetek, hogy azt mondjak, meddő leszek. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!