Ha egy idegen férfi egy fejszével a kezében mászkálna az udvarodon, kimennél megtudni mit akar?
Figyelt kérdés
Tehát ha csak annyit látsz az ablakon, hogy valaki egy nagy fejszével mászkál, akkor ki mernél menni? Ki mennél számon kérni mit keres itt? Mit akar? Miért nem megy el innen? Vagy inkább bezárkóznátok és megvárnátok amíg elmegy?
A kérdés elsősorban a férfiakhoz szólna, akár egyedül vagytok otthon akár a családotokkal.
2021. máj. 8. 12:44
A kérdező szavazást indított:
Simán kimennék megkérdezni mit akar itt.
Felvennék valami nagyobb támadásra alkalmas tárgyat és kimennék elzavarni.
Bezárkóznék és hívnám a rendőrséget.
Bezárkóznék és reménykedem, hogy elmegy reggelre.
Nem zavartatnám magam, mert lehet csak rosszul láttam, hallottam és aludnék tovább.
32 szavazat
1/13 anonim válasza:
Olyan válasz miért nincs, hogy nem foglalkoznék vele, mert nem érdekelne, hogy mit akar.
2/13 anonim válasza:
#1:
Ebben az országban már egy fejszétől is mindenki be van szarva, látod.
3/13 anonim válasza:
2. De kemény vagy ott a monitor mögött 😭
5/13 anonim válasza:
Ha ki mennék hozzám baszná a fejszét, bent maradnak és hívnám a zsarukat
6/13 anonim válasza:
#1 hát az durva hogy a saját udvarodon mászkál egy idegen és nem érdekel..
7/13 anonim válasza:
Mondjuk rendort hivnek, mert betort hozzank plusz fegyverkent is hasznalhato eszkoz van nala.
8/13 anonim válasza:
Rohadtul nem mennék ki. Rendőrséget hívnék, és önvédelmi eszközt vennék addig is magamhoz.
Aki fejszével a kezében mászkál más udvarán, nagy valószínűséggel rossz szándékú vagy nem beszámítható.
9/13 anonim válasza:
Én se csinálnék semmit, nem igazán érdekelne. Ha betör és lekaszabol, csak szívességet tenne, úgyis unok már mindent.
10/13 anonim válasza:
Kimegyek az erkélyre és megkérdezem tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!