Ha valaki kést vagy egyéb fegyvert fogna rátok, és megpróbálna egy kocsiba ültetve elrabolni, mernétek neki ellentmondani, vagy inkább tennétek amit mond, remélve hogy nem bánt?
Nagy valószínűséggel én pánikolnék egyet először, de lehet, hogy jönne egy olyan adrenalin-löket, hogy tisztán végig tudnám gondolni a dolgokat, fel tudnám mérni a helyzetet.
Viszont, szerintem megpróbálnék elfutni, vagy nagy zajt kelteni, hogy felhívjam magunkra a figyelmet. (bár, ez utóbbi, sem mindig a legjobb ötlet)
Egyébként a leglogikusabb lépés minél távolabb kerülni az autótól, hiszen feltűnés nélkül nem könnyű úgy elrabolni valakit, hogy százmétereken át rángatják vagy fegyverrel kísérik.
Vélhetően elfutnék, mégpedig úgy, hogy arra autóval ne lehessen arra követni.
Ez az elmélet, hogy gyakorlatban ebből mi valósulna meg...
Alfa gumis pisztoly. CR spray. 1 db egykezes bicska, 2db Ka Bar TDI kés. 12+ év küzdősport. 4 év szolgálat.
Szerintem nem én/nem csak én/ halnék meg.
Ahogy 19 is,én is azt csinálnám!
-Egy gázgumis pisztoly
-CR spray
-Egy kezes bicska
-Tatkitai toll
-5 év kéharc/2 év mma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!