Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaki kést vagy egyéb...

Ha valaki kést vagy egyéb fegyvert fogna rátok, és megpróbálna egy kocsiba ültetve elrabolni, mernétek neki ellentmondani, vagy inkább tennétek amit mond, remélve hogy nem bánt?

Figyelt kérdés
Ha pl. este egy teljesen kihalt utcán megáll valaki melletted kocsival, kiugrik és azt mondja hogy szállj be a kocsijába, és késsel, vagy esetleg lőfegyverrel fenyegetne, és nagyobb darab az ember mint te, vagy ne adj isten ketten vagy hárman is vannak, mondjuk lányként, de akár fiúként is mit csinálnál?

2021. máj. 7. 22:34
1 2
 11/20 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Úgyszint inkább lőjjenek le, mint kínozzanak.
2021. máj. 8. 00:37
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
a vázolt szituban egy normális ember már kibiztosított fegyverrel, vagy kipattintott késsel várja a kihalt utcán a kocsi közeledését, természetesen rejtve, hogy nála maradjon a meglepetés ereje ha használni is kell.
2021. máj. 8. 06:30
 13/20 anonim ***** válasza:
Engednék neki, de lenne egy tuti "fegyverem", ami után biztosan elmenne a kedve tőlem. /f/.😱😈
2021. máj. 8. 07:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg megpróbálnék elrohanni. Fegyverrel engem inkább elűzni lehet, mintsem magához édesgetni bárkinek.
2021. máj. 8. 09:35
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagy valószínűséggel én pánikolnék egyet először, de lehet, hogy jönne egy olyan adrenalin-löket, hogy tisztán végig tudnám gondolni a dolgokat, fel tudnám mérni a helyzetet.

Viszont, szerintem megpróbálnék elfutni, vagy nagy zajt kelteni, hogy felhívjam magunkra a figyelmet. (bár, ez utóbbi, sem mindig a legjobb ötlet)

2021. máj. 8. 12:27
 16/20 anonim ***** válasza:

Egyébként a leglogikusabb lépés minél távolabb kerülni az autótól, hiszen feltűnés nélkül nem könnyű úgy elrabolni valakit, hogy százmétereken át rángatják vagy fegyverrel kísérik.

Vélhetően elfutnék, mégpedig úgy, hogy arra autóval ne lehessen arra követni.

Ez az elmélet, hogy gyakorlatban ebből mi valósulna meg...

2021. máj. 8. 14:52
 17/20 A kérdező kommentje:
#12 Hát azért nem minden ember hord magánál kést meg pisztolyt...
2021. máj. 8. 15:36
 18/20 A kérdező kommentje:
#15#17 Ilyenkor szerintem nagyon gyorsan kell dönteni, és még azelőtt menekülni, mielőtt közel jöhetne az illető, valamint minél nagyobb zajt csapni, csak ez lehet az egyetlen jó megoldás. Az a baj csak hogy az ilyen emberek mindig könnyebb áldozatokra mennek, és mondjuk ahol egy 180-190cm magas, 80-100 kilós férfinek lenne esélye menekülni, vagy adott esetben megvédeni magát, nem biztos hogy egy 40-60 kilós, jóval alacsonyabb hölgynek is sikerülne ugyanez.
2021. máj. 8. 15:52
 19/20 anonim válasza:

Alfa gumis pisztoly. CR spray. 1 db egykezes bicska, 2db Ka Bar TDI kés. 12+ év küzdősport. 4 év szolgálat.

Szerintem nem én/nem csak én/ halnék meg.

2021. máj. 8. 17:23
 20/20 anonim ***** válasza:

Ahogy 19 is,én is azt csinálnám!

-Egy gázgumis pisztoly

-CR spray

-Egy kezes bicska

-Tatkitai toll

-5 év kéharc/2 év mma

2021. júl. 2. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!