Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy érzed magad? Milyen...

Hogy érzed magad? Milyen érzések vannak most benned?

Figyelt kérdés

2021. máj. 7. 19:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
83%
Húsvét óta eddig jó érzésem volt, tegnap olyan híreket kaptam, amik nem annyira jó, ismét bizonytalan lettem.
2021. máj. 8. 07:09
 22/23 anonim ***** válasza:
57%

A sportom miatt már hosszú hetek óta bizonytalanságok gyötörnek. Az edzőm sem olyan már, mint rég, többször úgy érzem megpróbált lejáratni, a társaság sem a legjobb már, egyszerűen állandó a furkálás, kibeszélés. Sajnos egy ideje szinte csupa negativitás ér ezzel kapcsolatban, és komolyan fontolóra vettem, hogy ennek most így nincs sok értelme, és lehet, hogy fel kéne hagynom vele.

És most megint szembesültem a ténnyel, hogy valamit márpedig lépnem kell, mert ez a helyzet így korántsem lesz jó, pláne hosszabb távon.

Úgyhogy most csalódott vagyok, rosszul is érzem magam, bűntudatom van, sikeresen túl is agyaltam valamit ehhez kapcsolódóan, szóval már a mellkasom is szúr :c

2021. máj. 9. 16:17
 23/23 A kérdező kommentje:

22#

Nagyon sajnálom, hogy ez történik most veled, de ne aggódj, bármi is történik el fog múlni. Szerintem semmiképp sem hagyd abba az a sportot, főleg ha szereted.

A többieknek meg, akik lepontozták az ő válaszát, azt üzenem, hogy kapják be!!

2021. máj. 9. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!