Hogyan tudnám eltölteni a szabadidőmet produktívan?
Se kutyám se macskám.De elpazarolt időnek érzem,hogy nem csinálok semmit.Van munkahelyem,dolgozok.Belekezdtem még utoljára egy OKJ ba.Elkezdtem nyelvet tanulni és olvasni,edzeni de az időm nagyrészét a neten böngészve,sorozatokat nézve,zenét hallgatva vagy akármi mással töltöm.Szerintem normális ember nem tölt ezzel ennyi időt mint én.Milyen olyan produktív dologgal tudnám elfoglalni magam ami elűzi a magányt addig is?A barátkozásról már letettem.Legalábbis egyelőre.Olyan környéken lakok ahol nem lehet barátkozni.Akár úgy is szólhatna a kérdés,hogy hogyan nyomjam el a magány érzését?Tudom,hogy ezen csak az segíthetne igazán ha találnék olyan embereket.De mint mondtam itt nem igazán lehet.Úgyhogy marad az elnyomás VAGY a kesergés és a szenvedés ami annyira legyengít,hogy egesz nap szart se csinalok es legszivesebben meghalnék.Az ismerkedéssel nincsen bajom, sőt....De most ez van nem tudok mit tenni.Minden hülyével meg nem fogok haverkodni.Próbáltam, rossz volt.
Na mindegy.Igazából annyi lenne a kérdés,hogy mit tudnék még csinálni amivel egész jól el tudnám ütni az időt és egyszerre hasznos is és feltöltő.
Aki el sem olvassa a kérdést az minek válasszol?Írtam,hogy edzek,akkor már minek jöttök a sportal?
Egyébként köszi a válaszokat, vannak hasznos tanácsok is.Várom még őket.
Más is néz sorozatokat, az is egyfajta hobbi. Igaz ez a zenehallgatásra, és a neten böngészés sem hiábavaló.
A magány ellen a társaság az ellenszer, így azt tanácsolnám, hogy fogadd el (egyelőre) ezt a helyzetet, mást nem tehetsz.
Esetleg megpróbálhatsz régi barátságokat felkeresni.
De nekem a magány ellen rohadt jó ellenszer a fórumozás, instán szoktam még az általam követett emberek posztjaihoz hozzászólni, természetesen nem trollkodás céljából.
Nem tudom, van-e kerted, de én imádom a növényeimet, tengernyi idő telik el a gondozásukkal.
Aztán ha szereted az állatokat, egy macska/kutya remek társaság lehet.
Szerintem munka, tanulás meg pár hobbi mellett nem tudom, mire akarsz még időt szánni. totál lefárasztani magad, hogy elvond a figyelmed a problémáidról nem egészséges dolog.
Egyébként szerintem az sem bűn, ha valaki nem mindig produktívan tölti a szabadidejét és megnéz egy filmet, vagy egy órát netezik.
Ha van rá kapacitásod, akkor kezdj el valami kreatív hobbit, rajzolás, festés, zene stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!