Miert kèr adomànyt mostanság mindenki a facebookon?
Figyelt kérdés
Oké hogy jó üzlet, de a szomszédom pl nagyon puccosan él és meghalt az élettársa es kért adományt, 10 millio plussz lett neki. Oké aki szegény vagy beteg, de budai oldalon ket szintes házba előknek is kell adni? Nem tudom ez ügyben mi az etiket mostanság2021. ápr. 30. 12:01
1/10 anonim válasza:
Jelentsd fel. Ez így gerinctelenség. Ha valóban igaz, hogy ennyi pénze gyűlt össze..
2/10 anonim válasza:
Elárulod ezt hogy kivitelezte?
Én ezt most megnéztem de pl magyar egyesületek menhelyek stb nem is opció.
Feltételezem ha már bejelöl egy szervet akkor csak kap róla értesítést.
Szerintem meg egy kamus a szomszédod
3/10 anonim válasza:
Mert a kérődzők csoportjába tartoznak a kunyerálók. Egyenletes vastagságban be kell borítani az egészet emberi ürülékkel, aztán "ágyesz-búgyesz"!
4/10 A kérdező kommentje:
Feljelenteni nem tudom és nem is akarom,Facebookon kèrt segitséget, közben csatolt pár idilli képet..oké hogy van három gyerek és szomorú hogy meghalt apuka, de az egész család jó módban él
2021. ápr. 30. 12:30
5/10 anonim válasza:
Nem tizmilliot, de szazezret se tudna egy szomszedasszony osszegyujteni. Nem igy megy ez. Valami nem igaz itt.
6/10 A kérdező kommentje:
Ne viccelj!!! Te nem vagy tisztában azzal harom kicsi árva milyen pénzt hoz.
2021. ápr. 30. 12:34
7/10 A kérdező kommentje:
Ha akarod linken csagolom priviben hogy gyülik a milla
2021. ápr. 30. 12:36
8/10 anonim válasza:
Nekem is belinkelnéd? Ezt látnom kell
9/10 anonim válasza:
Tehát magyarul egy fb posztról beszélünk.
Nyílván 10 millát ér neki a gyász feldolgozása , vannak ilyenek ez van.
Hiába is jelentenéd fel, mert ez kb olyan mintha én kölcsönadnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!