Mi történt, hogy ekkora hatalmas oltási hajlandóság van, hogy emberek hajlandók órákon át sorban állni a Pfizerért? Van még olyan európai ország, ahol az ország lakosságának kb fele beoltatná magát?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 30. 09:50
11/15 anonim válasza:
Azért nagy az oltási kedv, mert oltás hiányában kb mindenhonnan ki van tiltva az ember.
Emlékszem mikor indult ez az oltásos dolog, rengetegen tiltakoztak ellene.
12/15 anonim válasza:
Nincs nagy oltási hajlandóság, az emberek nagy része még mindig nem bízik ezekben a dolgokban és kivár. Hamisítják az adatokat, ennyi. Engem is itthon tartottak Covid táppénzen negatív PCR teszttel. Mehetnék pereskedni, de nem éri meg. Marha sok embert ismerek pedig és abból alig oltat valaki.
14/15 anonim válasza:
7# Nem tudom mond e neked valamit, hogy egy ember az élete során hányszor lesz covid fertőzött? Van hogy az elsőt meg sem érzed, a második meg elvisz. Szóval ez ilyen.
15/15 anonim válasza:
Nekem is sok ismerősöm van, sok településről, és nagyon kevésről tudok, aki beoltatta magát. Nagynéném igen mert neki kötelezték a munakelyén, és kell a pénz. Nagy kamu, hülyeség ez a hatalmas oltási hajlandóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!