Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mivel oltassam be magam?

Mivel oltassam be magam?

Figyelt kérdés
Elő szóban, nem vagyok oltásellenes, viszont oltáspárti sem. A haláltól se félek, valamikor meg kell halni Covid, vagy vakcina ide, vagy oda. Nem is nagyon hiszek ebben az oltásban, mert tavaly a maszkra is azt mondták, hogy elég, ma már nem, ma már az oltás, a következő nem tudom mi lesz, de 2-nél többször biztos, hogy nem oltakozom. Össze-vissza informálják az embert. Ha mindenáron be kell oltatni magam, melyik vakcinát válasszam? 23/F
2021. ápr. 27. 21:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Akkor Szputnyik űrhajó lesz szerintem a befutó, de várok még azért.
2021. ápr. 27. 21:48
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
Én csak Pfizer vagy Modernával szeretném, ha beoltanának. Ezek a legfejlettebb oltások, a legjobban bevizsgáltak, a világban mindenhol elfogadják őket. Pluszban nekem fontos a brand, amiből lehet márkásat veszek, szóval ez lehet hülyeség, de emiatt is Pfizer, vagy Moderna.
2021. ápr. 27. 22:14
 13/16 anonim ***** válasza:
34%
Pfizer vagy Moderna. Nem én találtam ki magamtól, anyukám háziorvos, legjobb barátnőm orvosi biotechnológiát végzett és jelenleg COVID laborban kutató, nagynénim immunológus, mindegyikük ezeket ajánlja. Többen mondták, hogy az oroszt és a kínait felejtsük el.
2021. ápr. 27. 22:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A pfizer és a moderna a leghatásosabb. Ha nincs kizáró betegséged, én ezek valamelyikét kérném. De a szputnyikról is jókat mondanak. A másik kettőről már nem annyira:/
2021. ápr. 27. 23:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Pfizer vagy Moderna.
2021. ápr. 28. 07:24
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha kötelezővé teszik, akkor akínait válaszd. Asszem az az egyedüli, ami nem génmanipuláció, szóval annak lehet tudni a hosszútávú következményeit.
2021. ápr. 28. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!