Hogyan találjam meg milyen hobbi való nekem?
hát fontos, hogy hány éves vagy vagy mi az érdeklődési köröd, de itt van pár, biztos találsz valamit ami szimpi:)
Nekem hobbi ötletek nagy részét hajnali 3kor megnézett random youtube videók adják ki.
Jelenleg elfoglalt egyetemista vagyok. Ha éppen nem tanulok, dolgoznom kéne, ha ez után is marad idő edzenem kéne.
Szóval jelenleg nincs igazán hobbim, de van rengeteg dolog, amit majd kiakarok próbálni, csak azért mert láttam róla pár youtube videót és elkezdett érdekelni.
Pl.: Saját kenyér sütés, ami szimplának tűnik de el lehet benne mélyedni.
Ilyen a sajt és sör készítés is.
Meg még rengeteg ehez hasonló elsőre furcsa, de magával ragadó hobbi ötletek, amiket nagyon ki akarok próbálni.
Jelenleg a főzésbe próbálom bele ásni magam, hogy tényleg jól tudjak főzni ne csak ehető dolgokat csináljak.
Igen a főzés jó ötlet, nekem se ártana :D
Én nyelvtanulást és videóvágást tartom most hobbimnak, a jövőben pedig képeket szeretnek szerkeszteni redbubblere, abból egy kicsi bevétel is jöhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!