Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A fiatalok a teraszokon a...

A fiatalok a teraszokon a tömegben hogyhogy nem tartanak a vírustól? Az iskolában meg félnek tőle.

Figyelt kérdés

Ha szóba kerül az iskolanyitás, akkor jön a szöveg, hogy félnek tőle, mert hazaviszik a vírust a szüleiknek. Máshol a tömegben szórakozni nem félnek.

Ez hogy van?

2021. ápr. 25. 21:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
Ki*
2021. ápr. 25. 21:36
 12/18 A kérdező kommentje:

Egyàltalán nem provokálás. És nem szoktam trollkodni.

Csupán kíváncsi vagyok az okára. Gondolom nem te mondod meg mit írhatok ki.

2021. ápr. 25. 22:06
 13/18 anonim ***** válasza:
58%
Álszentség
2021. ápr. 25. 22:23
 14/18 anonim ***** válasza:
67%
Akik ide írkálnak azok persze sosem voltak fiatalok, akik szívesebben buliztak volna inkabb, minthogy a suli padban meresszék a seggüket.😆😆😆😆
2021. ápr. 25. 22:29
 15/18 anonim ***** válasza:
93%

Tényleg, most hogy mondod ez nekem is most tűnt fel:

Osztálytársaim véleménye:

Hétfő: jaj már úgy visszamennék az iskolába! (Miközben tanulni olyan lusta mint a dög)

Kedd: jaj, ne menjünk vissza az iskolába, mert így is nagyon sok a megbetedés és a halálozások száma!

Szerda: látom hogy harmincadmagával kocsmatúrázik, összebújba, szelfizve 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

2021. ápr. 25. 23:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy is félnek tőle az iskolában. Egyszerűen csak nem akarnak iskolába járni, ezért mondják. Jobb nekik otthon lenni és videójátékokkal játszani tanidőben, semmint iskolapadban ülni!
2021. ápr. 26. 10:34
 17/18 anonim ***** válasza:

1. Valószínűleg azok nem akarnak nyitást, akik eddig se nagyon mozdultak ki (jelen)

2. Nem mindenki, aki a nyitás ellen kampányol, a vírussal indokolja

3. Valóban vannak álszentek is, akik a suli ellen a vírust felhozva védekeznek, de buliba meg eljárnak. De ezek kevesebben vannak, mint az első 2 pontban említettek

+1: diáktársaim nevében köszönöm az általánosítást, valóban mindannyian lusta álszent dögök vagyunk :) Sőt, külön jó volt, hogy végzős évben, miután egy 8 osztályosban lehúztam 8 évet, elmaradtak nemcsak az évközi programok, amik minden évben vannak, de még a szalagavató is. Jaj de jó, hogy nem kellett kimozdulni emiatt se :) Sőt, a ballagásról ne is beszéljünk! (mellékes tényként jegyezném meg, aki 8 osztályos gimnáziumba megy, általános iskolai ballagása sincs)

De tényleg csak azért nem akartam iskolába menni, mert lusta dög vagyok

2021. máj. 1. 02:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Bocsánat, a +1 része nem a kérdezőnek, hanem itt néhány válaszolónak szólt
2021. máj. 1. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!