A fiatalok a teraszokon a tömegben hogyhogy nem tartanak a vírustól? Az iskolában meg félnek tőle.
Ha szóba kerül az iskolanyitás, akkor jön a szöveg, hogy félnek tőle, mert hazaviszik a vírust a szüleiknek. Máshol a tömegben szórakozni nem félnek.
Ez hogy van?
Egyàltalán nem provokálás. És nem szoktam trollkodni.
Csupán kíváncsi vagyok az okára. Gondolom nem te mondod meg mit írhatok ki.
Tényleg, most hogy mondod ez nekem is most tűnt fel:
Osztálytársaim véleménye:
Hétfő: jaj már úgy visszamennék az iskolába! (Miközben tanulni olyan lusta mint a dög)
Kedd: jaj, ne menjünk vissza az iskolába, mert így is nagyon sok a megbetedés és a halálozások száma!
Szerda: látom hogy harmincadmagával kocsmatúrázik, összebújba, szelfizve 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
1. Valószínűleg azok nem akarnak nyitást, akik eddig se nagyon mozdultak ki (jelen)
2. Nem mindenki, aki a nyitás ellen kampányol, a vírussal indokolja
3. Valóban vannak álszentek is, akik a suli ellen a vírust felhozva védekeznek, de buliba meg eljárnak. De ezek kevesebben vannak, mint az első 2 pontban említettek
+1: diáktársaim nevében köszönöm az általánosítást, valóban mindannyian lusta álszent dögök vagyunk :) Sőt, külön jó volt, hogy végzős évben, miután egy 8 osztályosban lehúztam 8 évet, elmaradtak nemcsak az évközi programok, amik minden évben vannak, de még a szalagavató is. Jaj de jó, hogy nem kellett kimozdulni emiatt se :) Sőt, a ballagásról ne is beszéljünk! (mellékes tényként jegyezném meg, aki 8 osztályos gimnáziumba megy, általános iskolai ballagása sincs)
De tényleg csak azért nem akartam iskolába menni, mert lusta dög vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!