Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is tök jó a...

Szerintetek is tök jó a nyitás? Mára is 212-en haltak meg.

Figyelt kérdés
Szerencse, hogy javul a helyzet!!
2021. ápr. 24. 09:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
Ez az egyik szám, ami valóban nem-igen változik, bár 300 felett is volt még nem olyan régen. Más mutatók viszont határozottan javulnak. A teljes képet kell nézni. A kormány tájékoztatója szerint továbbra is indokolt vigyázni, ugyanakkor a lakosság egyharmada már legalább az első oltást megkapta, illetve sokan átestek már a betegségen, ami szintén némi védettséget jelent, valószínűleg ezért enyhítettek kissé.
2021. ápr. 24. 09:47
 2/15 anonim ***** válasza:
26%

Nem a halottakat nézi hanem az oltottakat. Az pedig 3.5 millió.

Amúgy meg statisztika.. rokon öngyilkos lett de covidba halt meg

2021. ápr. 24. 09:50
 3/15 anonim ***** válasza:
60%
212-en haltak meg, vagy 213-en covidban?
2021. ápr. 24. 09:50
 4/15 anonim ***** válasza:
60%
Bocs 212 a második is.
2021. ápr. 24. 09:51
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
Grat, mutatnak neked valami számot, te meg egyből be is kajálod.
2021. ápr. 24. 09:52
 6/15 anonim ***** válasza:
36%

[link]

Mivel még csak márciusi adatok vannak, ezért ezeket lehetett az idei évhez hasonlítani.

2015-ben és 2018-ban jóval többen haltak meg meg március elején, mint idén meg tavaly. Milyen járvány volt akkor. És hogyhogy akkor nem zártak be semmit?

2021. ápr. 24. 10:04
 7/15 anonim ***** válasza:
25%

szerintem jó dolog a nyitás, bár a jogfosztás annyira nem tetszik, se baj, legfeljebb soha többé nem megyek majd vissza magyarországra... :/

de annak nagyon örülök, hogy végre visszamásznak hisztigépék a sggükbe, és hagynak egy esélyt túlélni az emberiségnek.

2021. ápr. 24. 10:07
 8/15 anonim ***** válasza:
44%

Én azt sem vonnám kétségbe hogy a halottak száma és az oltottak száma között is van kapcsolat. Mármint egyenes arányban.

Ismerek egy-két embert, akik az oltás után pár napra haltak meg. És többeket, akik épp hogy túlélték de borzalmasan rosszul voltak. Nyílván főleg idősebb személyekről tudok de hát akkor is.

2021. ápr. 24. 10:13
 9/15 anonim ***** válasza:
24%

Azt is ennyire nyomon követed, hogy hányan haltak meg az utakon vagy más betegségekben?

Ezekben az adatokban amúgy sem lehet bízni. Egy ismerősöm szívrohamban hunyt el és képesek voltak Covid halottként felírni. Ennyit erről. Másrészt sokáig 300 feletti halottak közöltek, szóval ahhoz a 212 valóban javulás.

Így is elég sok ideig tartott a bezárás, ideje lenne már visszaadni a normális életet.

2021. ápr. 24. 10:14
 10/15 anonim ***** válasza:

7 én nem vagyok ilyen optimista.

A kreténség gyorsan terjed a politikusok közt. Orbánt mindig bírálták, aztán egyes dolgait szépen csöndben másolták. Gyanús, hogy most még csak nem is támadják emiatt. Szerintem ezt a kreténséget átveszik. Hacsak azt nézem, hogy németeknél a langyi eü miniszter is ellenezte, pár hétre rá már nem...

Elgondolkodtató. A politikus csak politikus marad, kígyó mind. Bár... A kígyó kedves lény.

2021. ápr. 24. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!