Mit fogunk tudni kezdeni védettségi igazolvány nélkül?
3,6 válaszíróval ne foglalkozzatok, egy TRoll!
Mindenhol leírja ezeket a baromságokat, és szándékosan provokál embereket.
Politika rovatban is trollkodik, egyem a kicsi zúzúját.
Csupán érzelmi manipuláció az egész. Semmi közöm ahhoz, hogy ki hogyan él, és senkinek semmi köze ahhoz, hogy én hogyan élek, mit csinálok. Az én felelősségem, az én döntésem.
Nem az én felelősségem a te és a másik ember egészsége, egészségügyi állapota. Ez mindenkinek a saját egyéni feladata.
2-vel értek egyet.
Amúgy most betáraztak vakcinából, a nyakukon rohadna, a regisztráltak száma fogy, nincs regisztrált oltandó utánpótlás, ezért ki kell találni ilyen-olyan riogatást, hogy minél többen oltassák magukat még. Ez várható volt, de várjuk ki a végét.
(N/46, aki még náthás sem volt 10 éve már.)
"Játsszatok a magatok életével, szívetek joga, de a másokét ne veszélyeztessétek."
Már bocs, de miért is veszélyeztetnélek, ha te oltva vagy?
Oltási bizonyítvány nélkül nem mehetsz majd sehova. A bizonyítvány hamisítását szigorúbban fogják büntetni mint a pénzhamisítást.
Az oltást elutasítók el lesznek lehetetlenítve. Csak azt nem értem miért érdekli őket ha van 10 százalék "hülye" aki nem akarja oltatni magát, hiszen a 90 százalék oltott ember védett lesz. A pénz? Az oltásból bejövő pénzre nem hiszem hogy rá lennének szorulva, mikor dübörög a gyógyszer-, és fegyveripar, a tömegfogyasztás..stb.
Miért akarnak minden áron mindenkit beoltani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!