Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit fogunk tudni kezdeni...

Mit fogunk tudni kezdeni védettségi igazolvány nélkül?

Figyelt kérdés
Milyen élet vár ránk, oltatlanokra?

2021. ápr. 23. 12:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
79%

3,6 válaszíróval ne foglalkozzatok, egy TRoll!

Mindenhol leírja ezeket a baromságokat, és szándékosan provokál embereket.

Politika rovatban is trollkodik, egyem a kicsi zúzúját.

2021. ápr. 23. 13:35
 12/27 anonim ***** válasza:
16%
Össze állni és kimenni 1 faluba és ott kezdeni 1 civilizációt!!! És országot alapítani jaj kár hogy nem tudjátok magatokat MEGSZERVEZNI. Nem volna nehéz.!!! Azért is szórakoztok az orwelli civilizációval inkább menekülnétek tömegesen de nem szátszórva vitatkoztok agymosott zombikkal amig egyenként hullanátok idők után.
2021. ápr. 23. 13:36
 13/27 anonim ***** válasza:
87%

Csupán érzelmi manipuláció az egész. Semmi közöm ahhoz, hogy ki hogyan él, és senkinek semmi köze ahhoz, hogy én hogyan élek, mit csinálok. Az én felelősségem, az én döntésem.

Nem az én felelősségem a te és a másik ember egészsége, egészségügyi állapota. Ez mindenkinek a saját egyéni feladata.

2021. ápr. 23. 13:38
 14/27 anonim ***** válasza:
35%
Kit érdekel más ember egészsége.
2021. ápr. 23. 14:23
 15/27 anonim ***** válasza:
86%
Menjetek csak, kocsmázzátok végig a nyarat, aztán ősszel lehet majd sírni, amikor a negyedik hullám idején kiderül, hogy azt oltás sz*rt sem ért.
2021. ápr. 23. 14:43
 16/27 anonim ***** válasza:
10%
Viseld a következményeit hogy ilyen felelőtlen vagy hogy nem oltatod be magad. Itt van ingyen a lehetőség hogy ne halj meg meg ne fertőzd a környezeted szanaszét... Nem értem az ilyeneket mint te grat IQ FIGHTER
2021. ápr. 23. 14:48
 17/27 anonim ***** válasza:
84%

2-vel értek egyet.

Amúgy most betáraztak vakcinából, a nyakukon rohadna, a regisztráltak száma fogy, nincs regisztrált oltandó utánpótlás, ezért ki kell találni ilyen-olyan riogatást, hogy minél többen oltassák magukat még. Ez várható volt, de várjuk ki a végét.

(N/46, aki még náthás sem volt 10 éve már.)

2021. ápr. 23. 15:01
 18/27 anonim ***** válasza:
88%

"Játsszatok a magatok életével, szívetek joga, de a másokét ne veszélyeztessétek."

Már bocs, de miért is veszélyeztetnélek, ha te oltva vagy?

2021. ápr. 23. 15:02
 19/27 anonim ***** válasza:
85%
Mégis mi a f@sztól fél a sok beoltott birka, mikor az oltás elvileg véd?! Ja, mutáns, persze, hetente négy fajta, három országbol. Minél jobban féltek, annál jobban hergelnek a hülye kamu hírekkel, rátok sóznak még vagy öt oltást, fene tudja mi van benne. Majd pár éven belül kiderül, csak akkor már késő.
2021. ápr. 23. 15:34
 20/27 anonim ***** válasza:
37%

Oltási bizonyítvány nélkül nem mehetsz majd sehova. A bizonyítvány hamisítását szigorúbban fogják büntetni mint a pénzhamisítást.

Az oltást elutasítók el lesznek lehetetlenítve. Csak azt nem értem miért érdekli őket ha van 10 százalék "hülye" aki nem akarja oltatni magát, hiszen a 90 százalék oltott ember védett lesz. A pénz? Az oltásból bejövő pénzre nem hiszem hogy rá lennének szorulva, mikor dübörög a gyógyszer-, és fegyveripar, a tömegfogyasztás..stb.

Miért akarnak minden áron mindenkit beoltani?

2021. ápr. 24. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!