Mitnlehet abban az esetben tenni, ha mégsem kérem, amit rendeltem?
Nem büntetnek meg.
Tudod melyik futárcég fogja hozni? Hívd fel a depót, hogy jönni fog előre láthatólag XY napon, és nem szeretnéd, ha kiszállítaná.
Ha ez nem lehetséges, akkor a futár olyan reggel 6-7 óra között veszi fel a rendszerbe a csomagot, kábé ekkor kapsz e-mailt, vagy SMS-t. Figyeld az üzenetet, abban van a futár telefonszáma is. Hívd fel, vagy küld egy SMS-t neki (NÉV, PONTOS KISZÁLLÍTÁSI CÍM!), hogy tudja, hogy ne rakja be az autóba, vagy ha már bepakolta, akkor ne menjen potyára egy kört a házad körül. Könnyítsd meg a munkáját, van most meló bőven...
De olyat ne csinálj kérlek, hogy a címen közlöd vele, hogy mégsem kell és rácsapod az ajtót. Az nem szép dolog.
Sajnálom, nem szándékosan, vagy kitolásból tettem. A weboldal ügyfélszolgálata konkrétan rámnyomta a telefont.
A szüleim nem engedik, hogy megvegyem, de ezt csak utólag mondták, és most nem tudom, mit tegyek. Megpróbálom őket újra hívni.
4-es ez hülyeség.
Max a futár lehet köcsög, hogy "ez sose veszi át, ha jön csomagja, ki se viszem neki a raktárból".
De az ilyen szerencsére ritka és tényleg irtó nagy taplónak kell lenni ahhoz, hogy feketelistára kerülj
(Mondok egy példát, egy nő naponta(!) 5-6 csomagot rendelt kb 100 000 Ft értékben, és abból vagy semmit, vagy a legolcsóbbat vette csak át.
Tehát számold ki, egy héten kb. 32 csomagja van, abból 3-at vesz át.
Na az ilyeneket tényleg megjegyzi a feladó és a kiszállító is.
De egy ilyen egyszeri, véletlen rendelés eseténél még nincs ilyen szankció. :))
(Futár vagyok)
Sehogy sem kerülsz bajba, ne fossál ilyeneken.
Azt írtad, már átadták a futárnak. Ezt hol olvastad, vagy telefonban mondták?
Rendesen a futárnál van, vagy átadták az xy futárcég részére? Nem mindegy.
Ha a futárnál van, akkor már keresett volna telefonon, vagy csengetett volna, ilyenkor túrától függően általában vége a leszórásnak.
Nézd meg az e-mailjeid, meg a kapott sms-eid, mi van benne? Ha gondolod, gyere át privátba, szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!