Mennyire átlagos a 111-es IQ?
Figyelt kérdés
Épphogy 17 múltam, ezért kitöltöttem a Mensa IQ-tesztjét. Még mennyire lehet fejleszteni?2021. ápr. 20. 21:02
11/14 anonim válasza:
nekem 75 , akkor most nagy a baj ?
12/14 anonim válasza:
Albert Einstein IQ-ját 160 és 190 közé teszik.
Nem tartom magam különbnek mástól mert egy IQ teszt azt mondta, hogy 130-as az IQ-m. Továbbá nem csak az IQ számít.
William Sidis IQ-ja 250-300 körül volt, aztán nézd meg, hogy mire ment vele az életben.
13/14 anonim válasza:
#12 Ezek a számok mind kamuk. Az iq számítás nem így működik.
14/14 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Ha a pontokból indulok ki, akkor az átlagnál magasabb eredményt értél el. De!
Az intelligencia egy képesség, amely segít helyesen látni és kezelni a helyzeteket. Ahhoz, hogy helyesen tudjuk kezelni a helyzeteket, ehhez többféle készség kell!
Minél magasabb valakinek az intelligenciája, annál részletesebben, annál mélyebben látja a jellemzőket, kapcsolatokat, műveleteket, állapotokat, helyzeteket, folyamatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!