Tinik, mi a keresztnevetek? Meg vagytok vele elégedve, szeretitek?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 20. 17:10
1/11 anonim válasza:
Ugyan nem vagyok tini,de szeretem a keresztnevem Tilda
2/11 Gáz-szerelő Zoli válasza:
Barátok közt Tilda? (hányadik?) 😀
3/11 anonim válasza:
Anikó, tini vagyok, nagyon szeretem. Sokáig utáltam, aztán rájöttem hogy egyedi, de mégsem feltűnősködő, az ismerőseim közül csak engem hívnak így:)
4/11 anonim válasza:
Én a nagymamám és az anyám nevét kaptam, szóval így lettem Piroska. Nekem tetszik a nevem, nem éppen megszokott, de legalább mindenki elsőre megjegyzi és nem kevernek össze senkivel🤔🤷♀️😅
5/11 anonim válasza:
Zsófi, nem tetszik. Nem is igazán tudom megmagyarázni, hogy miért, de nem bírom. Azért megváltoztatni nem tervezem, de szerintem nem szép. (Bocsi Zsófik :/)
6/11 anonim válasza:
Viktória, és nem szeretem, mert akárhova megyek, mindig van rajtam kívül legalább egy másik Viki. Általános iskolában 3-an voltunk, középiskolában 4-en, most okj-n ketten, és elég zavaró tud lenni, mert ha a nevemet mondják, általában sose hozzám szólnak.
Egyébként a becézései se tetszenek :/
7/11 anonim válasza:
Eszter, igazából szeretem. Nem egy tömeg név, és elég nemzetközi. De az "Esztike" meg az "Eszterke" becenévvel ki lehet kergetni a világból
8/11 anonim válasza:
Én Tímea vagyok.
Igazából nincs vele bajom.
Viszont ahogy észrevettem, az elmúlt pár évben egyre több névrokonnal találkoztam.
Egyébként régebben a Rita nagyon tetszett, és volt pár barátnőm, aki így is hívott engem.
9/11 anonim válasza:
Nem értem miért kell lepontozni valakit azért mert leírta a nevét,okosok
10/11 anonim válasza:
#9: az egyetlen aki le lett pontozva, az nem tini, szóval a válasza nem releváns
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!