Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sorsunk elkerülése?Távkapcs film!

Sorsunk elkerülése?Távkapcs film!

Figyelt kérdés

Épp a hétvégén ment a "Távkapcs" c. film, és azon gondolkodtam, hogy a főszereplő, Michael Newman (Adam Sandler), így hogy tudta mi lesz a jövőjében, el tudta kerülni azután a sorsot hogy felébredt a bevásárlóközpontban? Mert hát ugye idén is tanultam irodalomból, hogy sorsunkat nem tudjuk elkerülni (lásd: görög mondakör)

Röviden a film lényege (aki nem ismerné) az, hogy a fickó kap egy ismeretlen embertől egy távirányító amivel az életét tudja irányítani, tehát pörgetni, emlékek közt utazni, illetve lehalkítani/megállítani az életet. Ám mindezt álmodja, majd felébred, és a valóságban az asztalán otthon megtalálja a távirányítót!

2021. ápr. 19. 22:11
 1/7 A kérdező kommentje:
Ha rossz kategóriában raktam, kérlek rakjátok át a megfelelőbe!:D
2021. ápr. 19. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem álmodta. A végén ismét ott van a távkapcsoló. A lecke az volt, hogy értékeld az életed és a körülötted lévőket. A karier miatt elvesztette a feleségét... Nem akarok több spoilert dobni, de ha jobban végiggondoljuk akkor ő csak egy alternatív életet élt meg. Mi lesz ha tovább halad a megkezdett útján. Mivel látta így változtathat.

Szerintem a sorsunk nincs előre megírva. Az gáz lenne. Bár néztem a History-n egy műsort az időről amiben egy tudós elmélete azt mondja, hogy a jövő elrendeltetett. Nem részletezem, de egy csokoládé készítő géppel megyarázták el lebutítva. Nagyon érdekes volt.

2021. ápr. 19. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Ahogy a távkapcsolót adó boltos mondta a filmben "maga jó ember és a jó emberek megérdemlik a boldogságot" Ezért adta a távirányítót főhősünknek.
2021. ápr. 19. 22:30
 4/7 anonim ***** válasza:
2 es válaszoló, mi a neve annak a sorozatnak?
2021. ápr. 21. 09:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha a history-s sorozatra gondolsz... Úgy rémlik, hogy az így működik a világegyetem egyik részében volt. De bem vagyok biztos benne.
2021. ápr. 21. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Értem köszi :)
2021. ápr. 21. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is jo lenne egy tavkapcs de csak a munkaidot porgetnem at vele
2021. júl. 5. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!