A magyar egy tesztnép a kínai és orosz vakcinák hatékonyságára?
Gyakorlatilag igen...
Nagyon sokan vannak azok, akik beadatják maguknak. Én személy szerint semmilyen oltást nem fogok igényeni.
En majdnem 40 eves egeszseges no vagyok es egyaltalan nem oltatnam be magam semmivel.
A szuleimnek ok a pfizer, mert ok idosek, de nem ertem miert kiserleteznek xar vakcinakkal. Es nem ertem ezt a vakcinalazat se ami most megy a fiatalok koreben. Ugyis kiderul majd, hogy nem sokat ert az egesz (kinairol beszelek).
Szerintem a pfizer es moderna esetleg lehet jo de eleg lenne a beteg vagy/es idos embereknek adni es az orvosoknak.
Itt meg mindenki oltassa magat mint a birkak.
A vakcina-utlevel meg egy nagy hulyeseg. Torvenyellenes. Kulfoldre majd megyek pcr teszttel.
Csak nehogy az legyen, hogy szabadon engedik a sok beoltottat azzal a szandekkal, hogy vedve vannak es a nagy szabadsagukban majd jol megfertozik egymast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!