Ugye a forró nyár miatt nem fognak majd problémázni a hidegkedvelők, tekintettel arra, hogy a tél 5 hónapra kihúzódott és sokszor is megdőlt a legalacsonyabb napi maxhőmérsékleti rekord januárban és áprilisban is?
Azért a sok 4-8 fok az nem valami nagy tél.
Ha folyton minuszok lennének akkor azt mnodom, de azt, hogy napközben is sokszor keményebb napokon 4 fokok vannak, az kicsit karcsú tél.
Na nem mnitha hiányolnám a minuszokat max. egy normálisabb havas tájat főleg karácsonykor, de ennyi.
Szerintem ehhez képest a nyár jobban odavág, mint az, hogy kicsit hosszabb az enyhe tél, de semmi kemény tél nincs.
Én szeretem a hideget, de soha nem vinnyogok, és nem rontom el a forróságimádók kedvét. Akik persze beszólnak, hogy ne menjen a légkondi, mert nyáron melegnek kell lenni. De azért télen 30 fokra fűtik az irodát meg a lakást, ahelyett, hogy felvennének egy pulcsit.
A 80-as évek óta csaknem 50 nappal meghosszabbodott a forró napok száma. A nyárimádók boldogok lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!