Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Falun/kisvarosban szoktatok...

Falun/kisvarosban szoktatok maszkot hordani?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 15:40
A kérdező szavazást indított:
Igen, akkor is, ha nincs a kozelemben senki
igen, de csak akkor, ha vannak a kozelemben
nem
39 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nincs különösebb dolgom sehol, nem tudok menni sehova emiatt nem.

Vagy a szomszédba lépek át vagy a kapu bejárónál végzek csak munkát. Ennyi kb a mozgásom falun, így nem veszek fel ezért maszkot.

Ha mennék valahova akkor felvenném. Meg ha megyek városban (kissebb város) és senki nincs a közelemben akkor is rendesen rajtam van a maszk, engem nem zavar igazából. Értelmetlennek tartom a dolgot, de még értelmetlenebb lenne egy értelmetlen törvény megszegéséért 150ezer forintot fizetnem, főleg hogy egyszerű be is tartani. Valamint lássuk be, hogy 3 ezret se adnék ki egy ilyen mutatványra, mert nincs rá felesleges pénzem, inkább felveszem rendesen, ha kell.

2021. ápr. 16. 15:55
 2/6 anonim válasza:
82%
Változó. Ha a főúton vagy olyan helyen vagyok ahol sokan vannak akkor mindig rajtam van. Viszont ha olyan helyen vagyok ahol kevesebb az ember és tudom hogy rendőr se jár arra nem szoktam felvenni. Faluba csak főúton veszem fel. Kisvárosba szinte mindenhol rajtam van csak kisebb utcákban veszem le
2021. ápr. 16. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Két-három órákat sétálok kutyával, ha közelebb jön valaki és van rajta maszk akkor felveszem (két óra alatt jó ha 3 ember ment el mellettem ma például). Nem vagyok "maszkellenes", de a mezőn minek hordjam?
2021. ápr. 16. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam szokott lenni településen belül, de ha nem valami forgalmas helyen vagyok, ahol akaratlanul is közel vannak egymáshoz az emberek, le szoktam húzni az államra, mert semmi értelme abban futkározni, ha közel s távol nincsen más. (Egy megyeszékhelyen lakom és egy másik nagyobb vidéki városba járok át dolgozni.)
2021. ápr. 16. 20:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Faluban megállóban, uzletben, stb igen, vagy ha jön futár, postás akkor is felveszem
2021. ápr. 16. 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az utcán, miközben biciklizek a munkahelyemre,és kb senki se jön szembe velem,az államon van. Közterületen falun hülyeségnek tartom. Boltba..stb nyilván muszáj, így ott hordom
2021. ápr. 16. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!