Valaki tud jó indokot írni arra, hogy mostanság miért nem igazolnak vissza lányok fiúkat facebookon?
Én úgy vagyok vele, ha valaki bejelöl és nem tünik baj csinálónak egye fene visszaigazolom, adok neki egy próbát, hogy a posztjai alapján valamit mutasson magáról, mert lehet, hogy közben meg jófej az illető.
Ha meg gond van vele, akkor meg letiltom és akkor többé nem fog tudni se ismerősnek jelölni engem, se írni, és semmi mást sem.
#11:
Csakhogy a Frászbúk nem erre lett kitalálva.
Nem gyűjtök ismerősöket FB-n, az ott lévő számnak amúgy sincs számomra semmi jelentősége.
Ismeretleneket nem jelölök be, vagy vissza. Ahogy azért sem, mert "jól néz ki", van pár jól sikerült képe (jó lehet fotogénnek lenni azért).
A legnyomósabb indokom pedig az, hogy nem ismerkedésre használom a FB-t, hanem kapcsolattartásra. És nem győzöm ezt hangsúlyozni (pláne itt az oldalon..), és még rajtam próbálják használni a guilt trip taktikát..
Hány férfi jelöl be egy ismeretlen nőt, hogy "húú, ezzel biztos tök jókat lehet sörözni és marxizmusról beszélni, de jó lenne barátnak" LOl :D
"nem minden férfi akar nyomulni" aha. Vannak már barátaitok bőven. BEszélgessetek azokkal.
#16 igen tisztában vagyok az ismerős szó jelentésével.
De! Ha mindenki így gondolkodna senkinek se lehetne 2000-3000 vagy még pont 5000 ismerőse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!