Jön az ember 2.0 ?
Már több mint egy éve zajlik az emberiség gyökeres átalakítása az alapvető szabadságjogaink erős megnyírbálásával. Bűn lett egészségesnek, nyitottnak, mozgékonynak, felszabadultnak, életerősnek, energikusnak, tettrekésznek, kreatívnak, döntésképesnek, együttérzőnek, szeretetteljesnek ... , egyszerűen embernek lenni.
A korlátozások fenntartásával csak távolodunk a természetes mivoltunktól, a digitális világ viszont egyre sűrűbbre szövi körülöttünk a hálóját.
Hová vezet ez hosszútávon?
Elveszítjük az emberségünket?
Megszűnünk embernek lenni?
Az injekciókkal ölik meg bennünk az embert és digitalizálnak minket?
Gombnyomásra irányítható, nagy teherbírású, igény- és döntésképtelen, szolgalelkű biorobotokká akarnak minket változtatni?
A tudomány mai állása szerint ez megvalósítható?
"szolgalelkű biorobotokká akarnak minket változtatni"
Bocs, de mivel tudod bebizonyítani, hogy nem vagy biorobot?!
"Már több mint egy éve zajlik az emberiség gyökeres átalakítása az alapvető szabadságjogaink erős megnyírbálásával. Bűn lett egészségesnek, nyitottnak, mozgékonynak, felszabadultnak, életerősnek, energikusnak, tettrekésznek, kreatívnak, döntésképesnek, együttérzőnek, szeretetteljesnek ... , egyszerűen embernek lenni."
Már itt elfüstölt az agyam. Hogy a fenébe lenne már bűn?
Ha végigkocogok (egészségesen, mozgékonyan) az utcán egy táblával, amin mondjuk egy meleg pár szökdécsel boldogan a szivárvány alatt (kreatív, együttérző, szeretetteljes) attól még nem fog szirénázva kergetni a rendőrség. Max kapok pár pillantást egy-két homofóbtól, de annál rosszabb nem történik.
Az injekció meg kb ugyanaz, mint a gyerekkori kötelező oltás. Még ha akarnának se tudnának vele átprogramozni minket, biológiai lehetetlenség. Sőt, még egy sci-fi történetben is túlzásnak érezném.
Én már megkaptam amúgy az első oltásomat, köszönöm szépen jól vagyok, nem érzek semmi változást.
Most még nevetünk ezen...
De majd jusson eszetekbe ez a pillanat :) Amikor még tehettünk volna valamit ellene...
#7 és #8, ti csak random pötyögtetek vagy csak én dekódolom rosszul? :D
(#6 vagyok, az enyém valódi)
@13:06
Ugyan minek ezen izgulni, hiszen már rég véget ért a világ.
2012. december 21-én a Maja naptár szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!