Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy 40+-os nőnek mennyire...

Egy 40+-os nőnek mennyire 'elonyos' egy tűzpirosra festett, fel nyírt, rövid haj?

Figyelt kérdés
Sminkelni nem sminkelni magát, nem igazán mondhato 'igényes nőnek. Mennyire passzol ez a haj viselet a korához?
2021. ápr. 13. 14:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen van akinek kifejezetten jól áll ha még ráadásul sminkelni is magát persze bizonyos harltarokon belül (nem köves muszempillara gondoltam! Stb) és persze ápolt. De viszont 40 év felett felnyirt, két oldalt, tűz piros haj, no smink, hát nem tudom. Nem az ilyen típusú nőnek való szerintem.
2021. ápr. 13. 15:06
 12/13 anonim ***** válasza:
30%

Tipikus -női- kapuzárási pánik.

Ezek a nők szoktak ráhajtani a fiatal fiúkra.

2021. ápr. 13. 18:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Egy munkahely én dolgozom ezzel a holgyel, de konkrétan rám úgy néz mint akit meg akar ölni, mikor okott nem adtam rá. És ahogy elő adja magát... mintha ő lenne az atya úr isten... Igen a fiatal fiúkkal elég bájosan csevereszik. De nem csak szerintem neki való ez a stílus. Köszönöm!
2021. ápr. 13. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!