A vírustagadók egymás közt bármekkora hülyeséget eltudnak hitetni egymással vagy van az a pont amikot egy vírustagadó is elgondolkozik azon, hogy a vírustagadó beszélgetőpartnere mekkora hülyeséget mondott?
Én azt nem értem, hogy egy teljesen sima helyzetet miért nem hisznek el?
Egy sima tájfun vagy szökőár okozta katasztrófahelyzetet nem tudnak kezelni/megelőzni, egy ismeretlen vírus okozta járvány hogyan tudnának...emlékszem amikor általános iskolában az volt az első megtanulandó leckében környezetismeret órán, hogy az ember leigázta a természetet. Már akkor gőgősnek és szánalmasnak éreztem ezt a kijelentést.
A vírustagadóknak még az sem tűnik fel, hogy hetente ellentmondanak a saját baromságaiknak.
A PCR teszt először csak megbízhatatlan volt szerintük (50-50%), aztán kitalálták hogy ugyan kimutatja a koronavírust, de nem az újat, hanem a sima náthát okozót, ezért jelez "mindenkinek" pozitívat. Aztán jött az, hogy igazaból a PCR semmit sem mutat ki, csak bekamuzzák, ha valaki pozitív. És még ezt is fokozták: Tamasi doktor kitalálta, hogy a PCR-rel fertőzik meg az embereket, ugye azzal a vírussal, ami amúgy szerinte nem is létezik.
Ezek az ellentmondások persze nem tűnnek fel senkinek, tátott szájjal mélytorokra vesznek minden hülyeséget a tagadók. Egy ideig hittem, hogy van határ, de olvasgatva a fórumokat, rájöttem, hogy nem, sajnos az emberi hülyeség határtalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!