Ki követi majd II. Erzsébet királynőt a trónon?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 11. 21:41
2/17 anonim válasza:
Mi... miért követné őt bárki is? Nem fogják leváltani. Meghalni pedig nem fog, ugyanis halhatatlan.
3/17 anonim válasza:
Én se értem hogy jön most többeknek ez, mintha ő halt volna meg :D Egyébként a fia, Károly fogja, hacsak nem éli túl a néni, mert akkor Vilmos.
4/17 anonim válasza:
Van egy trónöröklési rend az egyenesági leszármazottaknak. Abban most Károly, walesi herceg áll az első helyen - elvileg ő követi Erzsébetet a trónon. A második helyen áll Vilmos, Károly idősebbik fia, 3.-4.-5. helyen az ő gyerekei, születési sorrendben. Aztán jön Harry, Károly kisebbik fia, majd az ő gyerekei... és így tovább.
Ha Károly úgy dönt hogy nem lép trónra, akkor Vilmos lesz a király.
7/17 A kérdező kommentje:
3: Úgy jön, hogy eszembe jutott. Elnézést kérek, hogy tisztában szeretnék lenni a dolgokkal és szeretnék művelődni ;)
2021. ápr. 11. 22:11
8/17 A kérdező kommentje:
3-4-6: köszönöm :)
2021. ápr. 11. 22:40
9/17 anonim válasza:
Már kérdést sem lehet feltenni ezen az oldalon...mindenbe belekötnek.
10/17 anonim válasza:
Valamikor azt olvastam egy ezzel foglalkozó cikkben, hogy ugyan Károly lenne az örökös, de a népszerűtlensége miatt (Diana-Kamillás ügy) le fog mondani a fia javára. Hát majd meglátjuk mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!