Átmennétek egy pasihoz aki tetszik nektek viszont nálatok kicsit idősebb, és áthívott magához? 16L
"De ő nem tenne ilyet."
Honnan tudod? Még nem is találkoztál vele.
Ez most nagyon extrém példa, de nemrég olvastam, hogy egy családapa a feleségét és 2 kicsi gyerekét megölte a szeretője kedvéért...
Ne hidd, hogy ismered ezt a férfit. Te pedig, ha tetszik, ha nem, még gyerek vagy. Nekem már eleve az nem szimpatikus, hogy egy 24 éves bármit is akarhat egy 16 évestől. Igaz, én nő vagy, de szintén 16 éves, és számomra már egy 20 éves is egy másik világ, más értékrendekkel nőttünk fel.
Kérlek ne kerülj veszélyes helyzetbe! Szüleid tudnak róla? Ha nem, vajon miért nem? Azért, mert valójában te is tudod, hogy ez nem okés így?
Szerintem is túl idős hozzád.
A jövőre való tekintettel mondom, hogy idegennel először mindig nyilvános helyen találkozz. Viccnek is rossz egyből a lakására menni. 🙄 Pláne ha senkinek nem szólsz hova mész. Most képzeld el, bármi történhetne, egy kellemes beszélgetéstől kezdve bármilyen szörnyű dolog...
Most zárva vannak a cukrászdák, kávézók, stb, de sétálni lehet.
#27.Mert túlságosan féltenek mindentől 😕
#28. Értem, köszi
És köszönöm mindenkinek aki válaszolt!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!