Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit mondanál jelenlegi fejjel...

Mit mondanál jelenlegi fejjel a 18 éves önmagadnak?

Figyelt kérdés

Lehet van már fent hasonló kérdés, nem találtam semmit. (A kérdésnél, valami gondja volt a gyk-nak, hogy "fórum" téma a kérdés, szóval leírom miért érdekel, remélem nem folyásólja be a válaszokat)

18 éves vagyok, és sehogy nem tudom elképzelni a jövőmet, itt az érettségi ami csoda ha meglesz, tovább tanulni ötlet van de nem hiszem, hogy menne és, hogy bírnám. Eddig rengeteg kudarc ért, nem mentem bele kapcsolatokba mert "plátói" szerelmes voltam, a családom sehogy, apám nincs, testvéreimmel kifejezetten káros a kapcsolatom. A lényeg, hogy kíváncsi lennék 5-20 év múlva mit mondanék magamnak (és itt nem a lotto számokra gondolok:) )

2021. ápr. 10. 22:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne kezdj neki az egyetemnek, mert csak kínlódás lesz és nem érsz vele semmit sem. Döntsd el inkább később mit akarsz, ne hallgass a szüleidre. Kezdj neki fogyókúrázni azonnal. Soha ne gyújts rá többet, hogy rászokj a nyavalyás cigire. Menj dolgozni külföldre a tesóddal, mert itthon egy nagy sz*rkupac lesz az életed.
2021. ápr. 10. 23:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezt magamnak mondtam természetesen, de minden fiatalnak ugyanúgy ezt mondom azóta is, így neked is. Nem kell a nyáj útán menni és végigszenvedni valamit, amiről már most tudod hogy nem menne. Büfé szakot még inkább nem érdemes, csak azért hogy legyen valami. Aztán később jönnél rá, hogy elvesztetted az éveidet. Komolyan mondom, hogy inkább halassz, ha nem vagy biztos magadban. 1 év alatt sok tapasztalatot szerezhetsz, dolgozol, keresel munkát, pénzt, vagy pihensz, eldöntöd mi érdekel. Ne dobj ki 3+ évet valamire ami szerinted nem jó döntés. Diploma az annyit is ér ha nem tudsz vele mit kezdeni. Tessék egy jó tanács a mostani önmagadnak.
2021. ápr. 10. 23:15
 13/15 anonim ***** válasza:

"az időutazás létezik 😜"

Többet nem mondanék, a 18 éves énem tud mindent, amit tudnia kell. Sok bölcsességet nem tudnék átadni neki, 19 vagyok, és szerintem kihoztam a legjobbat ebből az évből, amit meg nem, azzal tisztában van a 18 éves énem is.

2021. ápr. 11. 00:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz annyit mások véleményével, tanuld meg kiszűrni kié is a fontos. Ne bízz meg mindenkiben azonnal, nem mindenki jó szándékkal közelít. Állj ki magadért, legyél határozott és ne hagyd magad kihasználni.

20 éves vagyok, de a 18 éves énemnek szerintem messze ezeket a mondatokat kellett volna hallania.

2021. ápr. 11. 19:12
 15/15 anonim ***** válasza:

"El kellene dobni azt a piás flakont, öreg!"

- Eszméletlen pénzeket költöttem suhanc koromban alkoholra - és semmivel sem jutottam előrébb ez által!

2021. ápr. 12. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!