75/E mell nagynak számít 16 évesen?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 09:22
11/18 anonim válasza:
Attól függ h AliExpress szerint ekkora-e 😁😁
12/18 anonim válasza:
Az k*baszott nagy még egy 50 éves túlsúlyosnak is. Ha nem látod hogy k*rva nagy akkor valszeg elszámoltál valamit.
13/18 anonim válasza:
Mit játszod itt az eszed?
Pontosan te is tudod, hogy ez hatalmas, főleg 58 kilósan.
Meg élvezkedsz a privát üzeneteken, a megjátszott szabadkozásoddal.
Nekem "csak" 75C van, de mindenki műmellnek hiszi, mert edzek, vékony a derekam, lapos a hasam, vékony és izmos vagyok, így még nagyobbnak tűnik.
Az edzőteremben, meg úgy bárhol a nők irigykedve a pasik meg nyálcsurgatva lesik.
Szánalmas vagy...
14/18 anonim válasza:
A 75 nem számít nagynak, mert az a mellkasod körmérete a mell alatt (de ezt Te is tudod). Az E az igen, nagynak számít.
Tehát átlagos/vékony alkathoz van E-s melled, ez nagy.
Nekem 75C van, de mindig először a csöcseimet nézik meg (és már baromira utálom). 75B-vel kiegyeznék.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2021. ápr. 9. 10:26
16/18 anonim válasza:
Amúgy lehet egy fiú írta vagy egy k*rva öntelt balfa*z lány
18/18 anonim válasza:
Mehetsz felvarratni pár év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!