Négyzetméter-alapú korlátozás?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ez most hogyan is működik? 10 négyzetméterenként lehet egy vásárló, ennek értelmében nem mehetek el a férjemmel vásárolni, akivel egy háztartásban élek? Vagy a nővérem a 3 és a 7 éves gyerekeit hagyja otthon egyedül, míg ő vásárolni megy, mert esetlegesen nem tudja kire hagyni őket?
Nem egészen értem. Mikor a távolságtartást behozták, nem volt érvényes az egy háztartásban élőkre...erre ez a szabály igen?
A tíz négyzetmétert meghaladó vásárlótérrel rendelkező üzlet vásárlóterében az ott foglalkoztatottakon kívül egyidőben legfeljebb átlagosan tíz négyzetméterenként egy vásárló tartózkodhat. (A 14. életévét be nem töltött kiskorút, a 65. életévét meghaladott személy segítőjét és a fogyatékossággal élő személy segítőjét nem kell figyelembe venni a számításban).
#5 nagyon köszönöm, na ezt a választ vártam!!!
Konkrétan azt a jogszabályi részt nem találtam, amit a 2-es írt. Mindenhol csak hogy 10 m²-en egy ember, mindenhol így láttam...
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, segítséget!
#1-es én ilyen kérdést, ami ugyanarra céloz, amit én kérdeztem, nem találtam, különben ki sem írtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!