Nők ti ezt hogy oldjátok meg? (face, nyomozás)
Mivel nem szoktam ilyet csinálni ezért tapasztalatlan vagyok a közösségi média nyomozásban:D
Nagyon fosok hogy félrekattintok és belikeolom esetleg, vagy bejelölöm az ismerőseit véletlen xd
Hogy szoktátok ezt kiküszöbölni?
Ilyeneket egy pillanat visszavonni.
Mar en is beleszaladtam 2 sec on belul megoldva
És a nyomozás "alatt" mikre figyelsz? Hogy kötöd össze a szálakat? Hogy deríted ki amit akarsz?:D
Egy gyorstalpaló akár privátban nem ártana:D
Nem tudom mit ertesz nyomozas alatt.
De pl.páromnak mindig volt egy uj regje. Mindisg saját adatlapjairol irkalt ram vagy a havefjairol.
Saccra vágtam milyen stilusu képeket tesz ki profilnak (nem magát)
Es egyszer osszevesztunk. Ill tobbszor. Egyiket en tiltottam a masikrol o tiltott engem igy végig.
Aztan nem talaltam mi lehet az uj regje.
Igy a haverjait tesoit es azok ismeroseit plusz amiket tudtam oldani reglapjain a sajat ismeroseit futottam at. Mert onmagát is fel szokta venni.
Es nincs meg melyik az aktiv oldala.
Kovi lépes a haverjaival a mézesmázoskodas. Aztan hire megy hogy velem chatelt x tesoja/haverja, aztan majd felkeres engem ő maga es meglesz.
Esetleg majd fuszerezem a chateket hogy hogy biztosan hire menjen. Es kivancsisagot ia keltsen fel.
De mindekozben a jelenlegi barátomon is kattogok mert ott is forro a talaj. Csak ő nincs facen hal eg. Ezert is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!