Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ciki ha nem tudom és nem...

Ciki ha nem tudom és nem merem levágni a láb körmöm? 23/F

Figyelt kérdés

Dagadt vagyok, de nagyon kb. ilyen Peter Griffin alkathoz hasonlítanám magam, na és az az érdekes, hogy vagy anya vagy apa vágja le mert nem merem s nem is tudnám szerintem, 13 évesen belevágtam azóta azaz 10 éve nem vágtam. De ha lefogynék és tökéletes testem lenne akkor sem merném, mármint akkor ugye hozzáférnék rendesen mondjuk a nyakamba tudnám venni a lábam itt lenne 10 cm-re sem tudnék félelem nélkül nekivágni vágni.

Ez egy hatalmas titkom, senki nem tudja, nem gondolná senki sem ezt, tök normális életet élek egy kihágásom sem volt, iskolákat is rendesen elvégeztem, jó jegyekkel. De ez valahogy mindig úgy szégyellem. Mintha arra az időre nem én lennék amikor vágja valamelyik szülőm a lábkörmöm, olyan kiszolgáltatottnak érzem magam.

És nekem el kellene költöznöm, Felvidékre munka miatt, egy olyan lehetőség adódott , hogy ha visszautasítom ezért akkor egész életemben bánnám.

2021. ápr. 6. 20:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira jó munkád lesz, akkor megengedhetsz magadnak 2-3 hetente egy pedikűröst, vagy nem is tudom hogy mondják ezt a szakembert. Nála a belevágásnak és a benövésnek is kisebb az esélye.

Amúgy meg egy körömcsipesszel elég nehéz belevágni. Ne ollóval nyird, az tényleg nehéz.

2021. ápr. 6. 20:50
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Nem
2021. ápr. 6. 20:53
 3/10 A kérdező kommentje:
Most is megengedhetném, csak ez nagy titok, nem merek elmenni, másért nem, de ha ezért megszólnak azt nagyon zokon venném.
2021. ápr. 6. 20:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell megmondani az üzletben, hogy konkrétan azért mész hozzájuk, mert 23 évesen nem tudod magadnak levágni.

Amúgysem kérdik meg szerintem. Maximum sznobnak fognak gondolni, hogy még ezt is mással végezteted, de még mindig jobb, mintha szégyenbe maradnál az igazsággal.

2021. ápr. 6. 21:00
 5/10 anonim ***** válasza:

ja a körömcsipeszt tényleg kipróbálhatnád, esetleg úgy hogy ott van valamelyik szülőd és segít, az biztonságot ad (én lányként hajat festeni nem merek anyu jelenléte nélkül, 25 évesen... ne kérdezd :D)

és amúgy tényleg menj el pedikűröshöz, a kutya nem fogja megkérdezni, miért pont pedikűröshöz mentél, az meg csak örül hogy van plusz egy kliense, a szolgáltatószektor nem kötekszik a kenyéradóival. én is jártam évekig, szrrá törtem pár lábujjamat és nagyon nem akart rendesen viselkedni a körmöm, sokáig nem mertem hozzányúlni nehogy még jobban elrontsam. nem kötekedett senki.

2021. ápr. 6. 21:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Köröm csipeszt nem ismered? Azzal le tudnád. Dagikàm.
2021. ápr. 6. 22:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez biztos kamu. Nekem már nagyon fáj, benő, ha 2-3 hónapnál tovább elfelejtem vágni.

Egyébként sokat segít, ha egy meleg fürdő után vágsz körmöt. Felpuhulnak a körmeid.

2021. ápr. 6. 23:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Peldaul cukorbeteg jobb is, ha pedikurossel vagatjak, mert nekik konnyen elfertozodik a legkisebb seb is.

Egy jo olloval finoman, piciket is lehet vagni, szamomra furcsa ez, viszont ha igy rettegsz, tenyleg hozzaerto kell.

2021. ápr. 7. 03:15
 9/10 A kérdező kommentje:

Nekem úgy 6 hét alatt nő meg, mindig beáztatom mielőtt levágják anyuék.

Sok körömcsipeszem van, de látnátok a kezem amikor próbálom levágni, szinte könnyezek a félelemtől.

Hajfestésbe szerintem nincs semmi, én Anyának szoktam segíteni, most a Covid alatt nem mert fodrászhoz menni én meg segítettem, már a 6. alkalom, hogy én festem és egyre jobb.

2021. ápr. 7. 06:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Én párszor megvágtam mér magam borotválkozásnál, gondolom nem vagyok ezzel egyedül. Most akkor ne borotválkozzak többet? A körömvágás sokkal biztonságosabb ráadásul. Te döntöd el, hogy tartod a körömcsipeszt. De ha nem megy, reszelgesd pár naponta, akkor talán nem nő meg.
2021. ápr. 7. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!